Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Dina Dvornika ratuje s bivšim oko kuće: Njena baka sve otkrila javno, jedno poručila zetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Treba tri macana da ga oteraju iz kuće pa neka živi o svom trošku", rekla je Žarka

  • 2
Ela Dvornik, Čarls Pirs Printskrin: Instagram/charles_pearce

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i baka Ele Dvornik, oglasila se oko spora zbog kuće u Balama gdje su njena unuka i njen bivši muž Čarls zajedno živeli od 2021. godine. Oplela je po Čarlsu i poručila da je sve ove godine živeo od Eline zarade.

Ela je u avgustu otkrila kako se ona i Čarls Pirs razvode, a mesec dana ranije je u Zemljišnim knjigama zabeleženo da je Čarls nju tužio zbog udela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik.

- Zabeležuje se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine - kratko stoji u beleški.

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Elina baka, oglasila se o slučaju u komentarima na Fejsbuk profilu jednog portala.

- Treba tri macana da ga oteraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenog novca, auto koji je izabrao ona mu plaća lizing - napisala je u odgovoru na jedan komentar.

- Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća - poručila je Žarka.

- Ako je neko mislio da je on preduzetnik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu - napisala je i dodala kako Čarls "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu reč", prenosi "24sata.hr".

(Telegraf.rs)

Video: Ćerka Dina Dvornika pokazala rupu u nosu, pa priznala: “Džabe sam ga operisala kad imam ovaj krater”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    24. oktobar 2023 | 18:35

    Otkad su se žene emancipovale muškarci sve više nalaze žene koje ih izdržavaju a oni su ženama samo modni detalj.....kao imaju dasu pored sebe................čist primer je pevačica Seka........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA