Vreme čitanja: oko 1 min.

Žika Jakšić prekinuo snimanje "Nikad nije kasno": Kada je dao znak, u studio uletelo obezbeđenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

To je sve u studiju iznenadilo, a publika je u tom trenutku krenula da apaludira

  • 2
Nikad nije kasno Printskrin: TV Prva

U emisiji "Nikad nije kasno" nastao je potpuni kolaps zbog Žike Jakšića, a u jednom trenutku je i prekinuta emisija i u studio uletelo obezbeđenje.

Naime, Kaliopi i Željko Samardžić, pored Saše Miloševića Mareta, bili su stručni žiri, a odmah su se na samom početku emisije oduševili kandidatima.

- Ja bih odmah zaplovio, odmah bih nastavio, buzuki gori, čestitam - obratio se Željko jednom od takmičara, dok je i Kaliopi bila oduševljena jednom takmičarkom.

- Ovo je bilo tako slatko, preslatko stvarno. Uživali smo i plesali - poručila je pevačica.

Nikad nije kasno Printskrin: TV Prva

Žika Jakšić, koji je domaćin emisije "Nikad nije kasno", je u jednom trenutku zažvizdao i na sceni je izašlo obezbeđenje. Na početku nikome nije bilo jasno o čemu se radi, a onda su shvatili da obezbeđenje donosi hranu direktno sa plehom za pečenje.

To je sve u studiju iznenadilo, a publika je u tom trenutku krenula da apaludira. Emisija je bila prekinuta na najbolji mogući način, zbog toga što je atmosfera dovedena do vrhunca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA