Vreme čitanja: oko 1 min.

Vedrana Rudan o Priji: "Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego gospoda u odelu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe da je Prijovićeva velika zvezda u Hrvatskoj i da svi mladi znaju njene pesme

  • 4
Aleksandra Prijović i Vedrana Rudan Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Antonio Ahel/ATA Images

Mlada i uspešna pevačica Aleksandra Prijović održala je tri spektakularna koncerta u Beogradu, a zatim zakazala još 5 u Areni Zagreb, što je potpuno iznenadilo sve.

Danima se komentariše to što je Prija postala najtraženija pevačica u Hrvatskoj i oborila rekord po broju zakazanih Arena u Zagrebu, a svoj komentar na to dala je i hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan.

- Mladi ljudi su pre svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošču jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, njih to ne dotiče. I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvezda nego naš premijer - započela je priču Vedrana, pa nastavila...

- Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna, niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna ko je Aleksandra Prijović, a ona kaže "Nona, kako to možeš da me pitaš?" i onda krene da peva njene pesme, koje ja, naravno, ne znam - rekla je književnica.

Kako je još istakla, smatra da je Prija ovim potezom napravila mir između Srba i Hrvata.

- Ne može nazad. To su neka druga deca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voleti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta... Oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće koje se slika u odelima i čas je u ratu, a čas je u miru - poručila je Vedrana Rudan gostujući u emisiji na Nova TV.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav emotivan snimak je Prijovićka objavila iz Sarajeva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x

    28. oktobar 2023 | 18:15

    Muzika i treba da nas spaja sve nas drugo razdvsja.

  • Prle

    28. oktobar 2023 | 21:37

    Pa zbog "gospode" smo i zaratili, ne zbog pevaca. Neki su se posle nazalost pridruzili "gospodi".

  • Zoki

    29. oktobar 2023 | 22:52

    Mene nikad nisu niti mogu razdvajat od Triglava do Gevgelie. Vjecno uz moje Slavene, drage duse, nikad uz mrznje i Gebelse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA