Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vratio bih Karleušu u Zvezde Granda, ostavila je najveći pečat": Član žirija iznenadio izjavom o Jeleni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored nje, pomenuo je i Zoricu Brunclik i Acu Lukasa

  • 5
Jelena Karleuša, Zvezde Granda Foto: Nikola Tomić

Ustaljena ekipa "Zvezda Granda", sjajno fukcioniše već duži vremenski period, a sada je Aleksandar Milić Mili otkrio koga bi vratio u žiri, da on donosi tu odluku.

Producent kaže da je pravo zahuktavanje u šou tek kreće i da je su do sada pratili početak koji je uglavnom mirniji od onoga što sledi u nastavku sezone.

- Bilo je mirnije malo, mislim da će sada biti interesantnije jer mentori počinju da rade i taj period je najzanimljiviji, ali i ovaj način odabira je bio dobar - priča Mili.

Iako sve svoje kolege podjednako poštuje i ne bi želeo da ih menja, javnost je zanimalo koga bi vratio u žiri da ima moć odluke pod uslovom da niko od trenutnih članova ne napusti šou.

- Jelena Karleuša je bila odlična, Zorica Brunclik je bila fenomenalna, Aca Lukas je sjajan za šou, oni su ostavili najveći pečat - iskreno je priznao Mili koji kaže da u okršaje uvek ulazi iz istog razloga.

Zvezde Granda Foto: ATA Images/Antonio Ahel

- Ulazio bih u okršaj sa svakim ko nema dovoljno argumenta za svoju odluku - tvrdi on i objašnjava da ne postoji jedan član sa kojim se najviše svađa.

- Meni su svi podjednaki. Mislim da je to jedino što je normalno da mi budemo homogeni u svim različitostima - zaključio je Mili za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša objavila audio snimak sa suđenja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiki

    30. oktobar 2023 | 19:26

    Grand bez Jece je kao kuća bez temelja. Ona je proslavila Grand.

  • pa da

    30. oktobar 2023 | 19:32

    pratimo zvezde granda od pocetka postojanja.Mislim da Viki pod broj jedan treba da leti iz ZG.Nema svoje misljenje nije karakterna,ne uskladjena je kako sa gradjom tako i sa oblacenjem,Snezana takodje trebalo bi da ide dosadna je,kao i Ana.Karleusu pod hitno treba da vrate,jer bez nje ova emisija je pala na nizi nivo i nije to to,odkada nije ona tu,mi i negledamo vise tu emisiju.Trebaa ubaciti neko osvezenje,jer ovo trenutno je dosadno.

  • Mika

    30. oktobar 2023 | 20:07

    Mili budi iskren i reci da li JK po tvom misljenju zna da peva .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA