Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanja Vučić nam je otkrila zašto se na albumu nije našla duetska pesma sa Teom Tairović iako su najavljivale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedini duet na albumu snimila je sa reperom Nućijem

  • 0

Pevačica Sanja Vučić večeras promoviše svoj album "Remek-delo", u jednom restoranu u Beogradu.

Ovim predivnim povodom okupila je brojne prijatelje i saradnike, kako bi zajedno proslavili njen uspeh.

Pre nego što se atmosfera zahuktala, Sanja je dala izjavu za medije, pa je pred našim kamerama otkrila zašto se na albumu nije našla duetska pesma sa Teom Tairović, iako je bila najavljena.

- Najavljivale smo, to je tačno, ali se desilo to da smo Tea i ja preko leta imale mnogo obaveza. Razgovarale smo, nismo htele da žurimo. Tea je rekla da ne želi da brza, što sam ispoštovala jer ni ja ne želim da brzam. Hoću da to bude nešto fantastično i epohalno. Do kraja decembra bi trebalo da izađe naša pesma, očekujte to - rekla nam je mlada zvezda, a zatim otkrila kako je izbor za duet ponovo pao na repera Igora Panića Nućija.

- Sa Nućijem je bilo obrnuto, navikli smo da žurimo. Ono što je dobro ne treba menjati. Nući je jako lak za saradnju i vrlo lako se sve dogovorimo. Još brže snimamo i stvaramo pesme. On je lav u horoskopu, isto kao i ja. Do sada sam duete samo sa lavovima snimala tako da, to mi je nekako bio proveren recept - istakla je pevačica i otkrila da su u jednom danu napravili pesmu "Ruzmarin" koja preti da postane ozbiljan hit.

- Imali smo jako kratak rok da to uradimo. U jednoj sesiji u studiju smo uradili pesmu "Ruzmarin" i trenutno prednjači u odnosu na sve pesme, ima najviše pregleda. Nismo imali vremena da snimimo spot, pa smo rešili da odemo na dva dana u Dubai, tamo smo zabeležili neke vanvremenske kadrove i mislim da nismo pogrešili - rekla nam je Sanja Vučić, a celu izjavu o albumu i novim pesmama poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prija i Tea izašle na binu usred nastupa Sanje Vučić i napravile lom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA