Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Popović proslavio veliki jubilej: Pre 25 godina pokrenuo je imperiju koja mu je donela milione evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad sam osnivao Grand nisam baš bio siguran da će 25 godina biti toliko uspešan i da će i dalje biti najgledaniji šou program i najgledaniji muzički program", naveo je Popović

  • 0
Zvezde Granda finale Saša Popović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pre tačno 25 godina, na jučerašnji dan, 30. oktobra, Saša Popović i njegova tadašnja poslovna partnera Lepa Brena pokrenuli su jednu od najvećih muzičkih imperija s naših prostora - Grand produkcijom.

Popović koji je u Grandu sve ovo vreme još od te davne 1998. godine priznao je da je juče atmosfera svečana i to sa razlogom i otkrio kakva je imao očekivanja u vreme nastanka produkcije.

- Evo danas je 30. oktobar 2023. godine. Tačno na ovaj dan pre 25 godina osnovali smo "Grand" produkciju i danas slavimo 25 godina postojanja Granda - rekao je Popović za "Grand Online", koji je sa Lepom Brenom pre četvrt veka osnovao kuću koja će postati sinonim za kvalitet muzičke produkcije i šoubiznisa uopšte.

Popović koji je danas kreativni direktor u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" priznao je da ni sam nije očekivao da će produkcija koju je osnovao krajem prošlog veka napraviti toliki uspeh.

- Pravo da kažem, kad sam osnivao Grand nisam baš bio siguran da će 25 godina biti toliko uspešan i da će i dalje biti najgledaniji šou program i najgledaniji muzički program, ali evo, dočekali smo i to tako da sam zaista srećan i zadovoljan i nadam se da ćemo ovako i nastaviti i da ćemo dočekati i 30 godina postojanja Granda, a posle kako bude - rekao je Popović.

(Telegraf.rs)

Video: Ovu pesmu je odmah spomenuo: Reakcija Saše Popovića kada su ga upitali za album Jelene Karleuše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA