Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana Šopić odgovorila na prozivke Lee Kiš: "Mogu da vodim njenu emisiju, ali ona moju ne može"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lea je tom prilikom rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca"

  • 6
Lea Kiš i Ivana Šopić Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Lea Kiš nedavno je oplela po koleginicama koje su postale voditeljke po izlasku iz rijalitija. Ona je tada otkrila da ih ne doživljava kao koleginice, a sada joj je jedna od njih odgovorila.

Lea je tom prilikom rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca".

Ovim povodom su reagovale Milica Kemez i Sanja Stanković, a sada je, gostujući u emisiji "Amidži šou", reagovala i voditeljka Zadruge Ivana Šopić.

Na pitanje Ognjena Amidžića da li je najstroža voditeljka Zadruge, nekadašnja rijaliti učesnica je rekla:

- Odajem takav utisak zbog emisije koju vodim jer se od mene to očekuje tako. Mnoge starije koleginice su kometarisale kako je lako biti voditeljka rijalitija, kao izađeš iz rijalitija i postaneš voditeljka, ja mogu da se kladim da ja mogu da vodim njihovu emisiju, ali oni Pretres ne mogu" - rekla je ona.

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni 'zdravo koleginice' jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - rekla je Lea-

Lea ističe da se njenim poslom danas može baviti "svako", iako to ne bi trebalo.

- To je sramotno za našu profesiju, onda imate tabloide koji to podrže i vi posle dve godine pomislite da je moguće da neko bez znanja dobije priliku da nešto predstavlja na ekranu, bilo koja televizija, sa nacionalnom frekvencijom, privatnom, nije bitno bitno je da smo mi sami učinili to da naša profesija više ne postoji i da je televizijski novinar profesija koju može da radi svako - ispričala je Lea Kiš u emisiji Ispovest.

(Telegraf.rs)

Video: Voditeljka se suočila sa zadrugarom koji je pričao da je "peglao": On se pogubio i nemušto lagao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    1. novembar 2023 | 16:42

    Ne možeš ti dušo da vodiš njenu emisiju jer kod tebe hoće da dođu samo ti ajfoni,kije,mercedesi,poršeline.........od ozbiljnih gostiju i onih koji drže do sebe niko.........

  • Aaaa

    1. novembar 2023 | 17:40

    Lea, potpuno u pravu!

  • Luka

    1. novembar 2023 | 18:01

    Pa ocigledno da se je Ivana pronasla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA