Vreme čitanja: oko 1 min.

"Voleo si Beograd i Zvezdu, ljudino..." Sin Mirka Kodića sahranjen uz potresne govore i "Besmrtnu pesmu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dragi naš Aco, kumaro, ljudino, niko od nas ne može da veruje da smo tu da te ispratimo na večni počinak", reči su uz koje je Kodićev sin sahranjen

  • 0
Sahrana sina Mirka Kodica, Lesce, Aleksandar Kodić Foto: Facebook, Nikola Anđić

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, koji je iznenada preminuo u snu u 30. godini sahranjen je danas, 1. novembra na Lešću.

Gotov čitava estrada, njegovi najbolji prijatelji i navijači Crvene zvezde okulili su se na Lešću oko 14 sati, a nakon što su porodici izjavili saučešće krenuli su iz kapele.

Delije su u čast pokojnog Aleksandra, zapalili baklje koje su ispratile tužnu povorku do grobnog mesta na kojem će počivati. Navijači koji su bili raspoređeni držali su baklje iz kojih je kuljao dim, dok je neutešna porodica koračala pored belog kovčega.

Najbolji drug održao je emotivan govor.

- Dragi naš Aco, kumaro, ljudino, niko od nas ne može da veruje da smo tu da te ispratimo na večni počinak. Uvek bi promenio energiju u svakom društvu. Voleo si ljude. Za drugove si dao šta god da treba. Voleo si muziku i bilo je lepo gledati te kako joj daješ ritam. Nisi ostavio decu, ali si se brinuo o sestri Rebeki. Voleo si Beograd i Zvezdu. Iznad svega si voleo porodicu i svoju Jasnu. Čuvaćemo ih za tebe. Gledaj nas i namigni nam. Uvek ćemo te se sećati sa osmehom na licu.

Nakon emotivnog govora, žena bliska porodici recitovala je "Besmrtnu pesmu" Miroslava Antića, uz koju je Aleksandar i sahranjen.

(Telegraf.rs)

Video: Potresno sahrani Aleksandra Kodića, Delije mu odale počast: "Spremila ti mama bakljadu, sine"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA