Vreme čitanja: oko 1 min.

Šerif posle Prijnog koncerta otkrio šta misli o njoj: "Malo mi je falilo da zaplačem, govore mi da sam seljak"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač koji je bio na koncertu, priznaje da je, čim je prvi put čuo kako Aleksandra peva znao da će postati velika zvezda.

  • 0
Šerif Konjević i Aleksandra Prijović Foto: A. Nalbantjan, M.M./ATAImages

Bosanski pevač Šerif Konjević izuzetno je cenjen i poštovan na estradnoj sceni, a sada je prokomentarisao i mlađu koleginicu Aleksandru Prijović koja je proteklog vikenda održala tri koncerta u sarajevskoj dvorani Zetra.

O Prijonom uspehu već nedeljama unazad pišu i pričaju mnogi, a i veliki broj kolega je očaran glasom i načinom na koji je Aleksandra izgradila svoju karijeru.

Konjević, koji je bio na koncertu, priznaje da je, čim je prvi put čuo kako Aleksandra peva znao da će postati velika zvezda.

- Malo mi je falilo da zaplačem. Zna ona kakvo mišljenje imam o njoj. Oduševio sam se, prvi koncert na kojem sam bio od početka do kraja. Znao sam od samog starta da će biti ovako kako je danas. Ja sam joj to još na početku rekao, pa i Šaban je to znao.

Šerif važi za jednu od najvećih bosanskih folk zvezda, međutim kako tvrdi često od svojih meštana dobija loše komentare.

- Ne obraćam pažnju na to, ali, nažalost, moram priznati da su svi loši komentari o meni iz Bosne. Pišu da sam seljak, konj, a meni je drago kad me tako nazovu. Oni bi voleli makar jedan dan da su konj kao Šerif Konjević. Meni to ne smeta, smeta mi što ne vode računa o svojim životima - rekao je i prokomentarisao kolege koje ružno pričaju o njemu.

- Svi oni pričaju svašta, a kad dođem i stanem ispred njih, kažu: "Ovo je naš kolega, car." Voleo bih da su malo drugačiji, da ne komentarišu mnogo. Svi smo mi isti pod ovim nebom. Ne bih ja trajao ovoliko da sam takav kakvog me pojedinci predstavljaju - ispričao je on za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA