≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goci Tržan zasmetalo pitanje o albumima JK: "Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših albuma"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goca je još jednom privukla veliku pažnju zbog komentara

  • 0
Goca Trzan. Jelena Karleuša Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Albumi Jelene Karleuše, Alfa i Omega, napravili si pravu revoluciju, te su zbog toga javne ličnosti često su upitani kako im se dopadaju pesme.

Ovo se baš i nije svidelo Goci Tržan, te je poručila:

- Ne znam zašto svi novinari imaju potrebu sve javne ličnosti da pitaju za albume Jelene Karleuše. Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših.

Podsetimo, Goca se nedavno osvrnula i na svoj odnos sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, te otkrila u kakvom su odnosu.

- Ja sam već godinama potpuno indiferentna. Da nije tako, ja ne bih bila srećna u svom sadašnjem braku. Mislim da, ako želiš nekoga da voliš i da bi mogao da se posvetiš toj osobi, moraš iza sebe da ostaviš i bol i gorčinu. Moraš da se pomiriš sa situacijom, sa tom osobom iz prošlosti, makar onako unutar sebe. Ja sam se sa svojom bivšom ljubavi potpuno pomirila - rekla je Goca u emisiji "Magazin IN" .

Goca je dalje navela da uopšte ne prati šta Ivan priča o njoj, pa se našalila na svoj račun.

- Uopšte ne pratim i ne čitam šta moj bivši muž o meni priča. Često se i šalim na svoj račun kada je moj prvi brak u pitanju, umem da kažem 'Ako mislite da ste mnogo pogrešile u izboru muškarca, setite se mene, niko nije pogrešio kao ja'. Ali u smislu životnih okolnosti, ja iz tog braka imam dete koje je centar mog života i ona je razlog da se ja sa njim u sebi pomirim. Sve što on radi, priča, ne dolazi do mene... ja to ignorišem - dodala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša u izazovnom trikou pokazala obline

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA