Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja mogu da vodim njihovu emisiju, ali one moju ne mogu": Ivana Šopić žestoko odgovorila Lei Kiš

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lea nije imala lepe reči za devojke koje su nakon rijalitija postale voditeljke

  • 3
Lea Kiš, vana Šopić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Voditeljka Lea Kiš nedavno je oplela po koleginicama koje su postale voditeljke po izlasku iz rijalitija, a Ivana Šopić joj je sada i odgovorila.

Na pitanje Ognjena Amidžića da li je ona najstrožila voditeljka, Ivana je objasnila da odaje takav utisak zbog emisije koju vodi.

- Odajem takav utisak zbog emisije koju vodim jer se od mene to očekuje tako. Mnoge starije koleginice su kometarisale kako je lako biti voditeljka rijalitija, kao izađeš iz rijalitija i postaneš voditeljka, ja mogu da se kladim da ja mogu da vodim njihovu emisiju, ali oni 'Pretres' ne mogu" - rekla je ona.

Podsetimo, Lea nije imala lepe reči za devojke koje su nakon rijalitija postale voditeljke.

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni 'zdravo koleginice' jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - rekla je Lea.

Lea ističe da se njenim poslom danas može baviti "svako", iako to ne bi trebalo.

- To je sramotno za našu profesiju, onda imate tabloide koji to podrže i vi posle dve godine pomislite da je moguće da neko bez znanja dobije priliku da nešto predstavlja na ekranu, bilo koja televizija, sa nacionalnom frekvencijom, privatnom, nije bitno bitno je da smo mi sami učinili to da naša profesija više ne postoji i da je televizijski novinar profesija koju može da radi svako - ispričala je Lea Kiš u emisiji "Ispovest".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    2. novembar 2023 | 08:12

    Voditelji i voditeljke bi trebalo da budu prijatni za oči (i uši)...šta je ovo?!

  • Qs

    2. novembar 2023 | 09:54

    Kako te nije sramota???? Lea je voditelj a ti u pokušaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA