Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva akcija zadrugarki u Eliti! Zavukle se ispod pokrivača i razmenjivale nežnosti, ukućani u neverici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dve su noćas zajedno legle u krevet, a ono što se primetilo jestu pokreti ispod pokrivača koji su ukazivali da su razmenjivale nežnosti

  • 0
Zadruga Printskrin: Tviter/ Zadruga 7 Elita

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo poslednjih nekoliko nedelja jako su bliske, a odnedavno su počele da spavaju u istom krevetu.

To je mnoge navelo da pomisle da su zadrugarke u tajnoj vezi, jer je Anđela bila odlučna i na samom početku je rekla kako krevet ne deli ni sa kim, osim sa osobom sa kojom je u vezi.

Njih dve su noćas zajedno legle u isti, a ono što se primetilo jestu pokreti ispod pokrivača koji su ukazivali da su razmenjivale nežnosti.

Zadrugarima koji su bli blizu njih se učinilo i da su se poljubile, a Stefani Grujić i Munjez, koji su ležali preko puta njih, su ih s vremena na vreme gledali.

Podsetimo, Bojana i Anđela su i pre nekoliko dana javno razmenjivale nežnosti i to na garnituri u dnevnoj sobi naočigled svih, te nema sumnje da je sada ispod pokrivača bilo nečeg.

Inače, Bojana je nedavno optužila Anitu da je zaljubljena u nju, te da je primetila kako je gleda, što se Jovani Tomić Matoroj nije dopalo.

(Telegraf.rs)

Video: Matora ide na veštačku oplodnju sledeće godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA