≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže film Ace Lukasa, pa nakon toga i koncert: Evo kada će se "Pokidan" naći u bioskopu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Film Pokidan nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života

  • 6
Aca Lukas Foto: Nikola Anđić

Sutra 3. novembra očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan" od 19 časova u Štark Areni.

Odmah po završetku filma, od 21h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda.

Film „Pokidan“ nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

Nakon premijere u Beogradu, odmah sutradan 04.11. Splitska publika će imati priliku da premijerno pogleda film, u Sarajevo stiže 08.11. a u Banja Luku 09.11.

Film “Pokidan” nakon premijere, prikazivaće se u bioskopima širom regiona od 23. Novembra!

Nakon premijernog prikazivanja filma “Pokidan” koji je snimljen pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa, koji će 3. novembra proslaviti i svoj 55. rođendan sa voljenom publikom, te će baš to dodati posebnu čar ovom događaju a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu.

Pogledajte trailer za film "POKIDAN":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    2. novembar 2023 | 22:32

    Film o Lukasu i film o Dzeju i film o Rasti ??? Jel to neka moda sada postala ,prevazidjene knjiga o Kiji ,Luni i novo peceni pisci bez srednje skole .Auuu

  • Dejan

    2. novembar 2023 | 22:52

    Samo mi je žao što nisam otišao odavde kad sam mogao

  • Немања

    2. novembar 2023 | 22:09

    Па добро,не знам филм какав ће бити али наслов није могао бити бољи. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA