Vreme čitanja: oko 1 min.

Oliver Mandić na Tari izgradio 4 kuće od po 450 kvadrata: Plan koji je sa njima imao je propao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavljeni muzičar sklonio se od beogradskih gužvi i uživa u miru i prirodi Tare

  • 3
ODLIKOVANJA URUČNJE VUCIC Foto: Tanjug/zoran Žestić

Oliver Mandić planirao je da na Tari napravi Centar za okupljanje muzičara, ali se to nije obistinilo.

Mandić je tako izgradio 4 kuće od kojih svaka ima po 450 kvadrata, a imanje na kom se nalaze on je nasledio od dede i nalazi se kod jezera Zaovine.

Oliver je izgradio i pontonski most, pošto ga od prostora u kojem živi do jezera deli svega nekoliko desetina metara. Na taj način Oliver sada može komotno da dođe do čamca i do vode.

- Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest-sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri-pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti - rekao je ranije Oliver, pisao je Story.

- Pre 25 godina, kada sam započeo obnovu imanja na dedovini, planirao sam da napravim centar u kome će se okupljati umetnici različitog profila: muzičari, glumci, baletski igrači, slikari... Tada sam imao 45 godina i bio sam u punoj snazi. Danas, kad sam sve završio, imam skoro 70 godina i nemam snage niti volje da se više bavim time - rekao je Mandić za pomenuti list.

(Telegraf.rs)

Video: Poznat je po tome da nikad nije imao "lajv" nastupe: Ceca objavila kako Oliver Mandić peva uživo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA