Vreme čitanja: oko 1 min.

Žarko objavio sliku sa sinom Milice Milše kojeg je dobila tokom studija: Prihvatio ga je kao svog

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Spremni za nove avanture", napisao je Žarko u opisu slike

  • 1
Promocija serije "Zakopane tajne" Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Milša u braku je sa Žarkom Jokanovićem, koji je nedavno objavio zajedničku sliku sa njenim sinom kojeg je glumica dobila još na četvrtoj godini studija.

Poznato je da glumica ima sina Antonija Isakovića, kojeg je rodila na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

Njen suprug, Žarko, je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa njenim sinom Antonijem koji je promenio izgled, tačnije više nema dugu kosu kao ranije.

- Mi, momci i mama fotograf. Spremni za nove avanture - napisao je Žarko u opisu slike, a nema sumnje da ga je prihvatio kao svog sina.

Žarko Jokanović Printskrin: Instagram/zarkjok

Milica je, inače, o sinu pričala svojevremeno.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica 2017. godine u intervjuu za "Story".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA