≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta se ovo, majko moja, sa mnom dogodi?": Lukas prekinuo koncert, pa ga preplavile emocije uz veliki rok hit

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je veliki ljubitelj roka, Aca je karijeru izgradio na folk pesmama od kojih je gotovo svaka ozbiljan hit

  • 4

Folker Aleksandar Vukasnović Lukas sinoć, 3. novembra, održao je spektakl u beogradskoj Areni, a mnoge je iznenadio zbog repertoara u koji je uvrstio i jedan ek-ju rok hit Željka Bebeka.

Iako je veliki ljubitelj roka, Aca je karijeru izgradio na folk pesmama od kojih je gotovo svaka ozbiljan hit. Međutim, sinoć je u areni prošarao svoj repertoar, te pokazao i svoje emocije.

Naime, Lukas je u jednom trenutku prekinuo koncert i zbunio čak i svoje članove benda, s ozbirom na to da je potpuno poremetio plan koncerta.

- Verujete mi da ni bend ne zna šta ću da sviram sad - rekao je Luaks dok je sedeo sa klavijaturom.

Kada je započeo da peva prve stihove jednog od najvećih Bebekovih hitova - "Oprosti mi, što te volim" arena je pala u trans i to od emocije.

Inače, Lukas je segment koncerta posvetio ljudima koji više nisu sa nama, tada je zapevao numeru legendarnog Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu".

U publici su pale i prve suze, a Lukas je to maestralno izveo. Ovaj emotivni trenutak pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    4. novembar 2023 | 21:52

    Bravo Aco !

  • Nenad

    5. novembar 2023 | 01:42

    Ta pesma ne spada u rock,to je pop .

  • Коњак

    5. novembar 2023 | 21:08

    Са 20 год. сам отишао у Будву да радим и чим сам стигао тамо је била гунгула, хаос, нисам знао где је лево. Психички је много тежак посао и притом мој први озбиљнији посао. Кад се завршио тај први дан након 10 убилачких сати, отишао сам до смештаја, изашао на терасу, гледао месец како се прелива по таласима, пустио ову песму и пустио душу сита да се исплаче. То је био први и последњи пут за тих 6 месеци да сам плакао, иако је после било још теже. Тужна је некако песма.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA