≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ivanišević traži pare od bivše, a ona ljubi 12 godina mlađeg i ženama nije dobro kad ga vide: "Eh, da mi je"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tatjana se tim povodom nije oglašavala, barem ne direktnim odgovorom na Goranove postupke. Ipak, mnogi smatraju da je Goranu "između redova" poslala poruku, kada je objavila video sa kanala "Meditation Secrets"

  • 10

On je tada pomenuo suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do "svog novca koji je trenutno kod bivše supruge". Dok ove vesti kruže domaćom javnošću, Tatjani Dragović (45) utehu pruža muzičar Vlaho Arbulić (33), sa kojim je u vezi više od decenije.

Njih dvoje su se upoznali u jednoj teretani, a vezu su ozvaničili godinu dana nakon što se razvela od Ivaniševića. Ubrzo nakon ozvaničenja veze dobili su i ćerkicu Lucu. Inače, Tatjana je starija od Vlaha 12 godina, a kad su se upoznali on je i dalje studirao. Međutim, ta razlika u godinama nije im predstavljala prepreku u odnosu. Tatjana i Vlaho smatraju se jednim od najlepših parova Hrvatske, a kako se snalazi kao roditelj, Vlaho se izjasnio:

- Ja bih rekao da sam ja stroži roditelj. Mislim, ja sam isto tako i nežan roditelj, ali volim da je ta nežnost unutar nekakvih zdravih i postavljenih granica. Volim se držati granica generalno jer mislim da jednom kada ih postaviš na jedan zdrav način, onda je lakše i jednoj i drugoj strani da plivaju u svemu tome.

Podsetimo, Goran je na platformi Instagram ovim rečima otkrio da tuži svoju bivšu suprugu:

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

Tatjana se tim povodom nije oglašavala, barem ne direktnim odgovorom na Goranove postupke. Ipak, mnogi smatraju da je Goranu "između redova" poslala poruku, kada je objavila video sa kanala "Meditation Secrets".

- Niko se ne menja dok ne promeni svoju energiju, a kad promenite svoju energiju menjate svoj život. Nemojte očekivati da se išta u vašim životima menja ako vaše okruženje kontroliše vaša osećanja i misli, odnosno ako vaše okruženje kontroliše kako se osećate i razmišljate. Pitaću zašto ste tako uznemireni. Odgovor je zato što me ta osoba uznemirava. Ono što zapravo govorite jeste da ta osoba kontroliše vaša osećanja i misli, što znači da ste žrtva svog okruženja. Okrenite to i shvatićete da vaša osećanja i misli kontrolišu okolinu i  videćete vaš efekat na okolinu. Manje ćete reagovati na ljude u svom životu jer ćete biti svesni da vas to vraća u položaj žrtve. Kad ugledate da vi kreirate rezultate u svom životu, više ćete verovati da ste kreator svog života, a manje žrtva svog života. Kažem vam, što više to praktikujete, to ćete bolji biti u tome - rekao je Džo Dispenza, autor bestselera, u videu koji je Tatjana podelila.


Inače, u avgustu je Slobodna Dalmacija objavila saznanje da Tatjana i Vlaho navodno više nisu zajedno.

- To su dezinformacije o čemu me pitate - rekao je tada vidno uznemireni Vlaho za pomenuti medij.

- Je li stvarno moguće da ti mene ovako na telefon zoveš u osmom mesecu na ostrvu i da me to ovako pitaš? To nije, prva stvar, profesionalno, a druga stvar, imaš potpune dezinformacije. Tako da ono... Baš mi je ovo onako nepristojno. Ja da baratam nekakvim pričama iz kuloara, pa iz pristojnosti bih poslao par poruka da vidim ima li to ikakvog smisla, ako nema, onda ne bih na ovakav način... Ali, hvala, da znam obrisati broj za ubuduće - završio je Vlaho i spustio slušalicu hrvatskom novinaru.

Vlaho kao seks simbol u Hrvatskoj

Muzičar Vlaho Arbulić važi za najzgodnijeg Hrvata, a ako pitate žene onda i jednog od najboljih frajera na Balkanu. Iako je godinama zauzet, žene to ne sprečava da mu ostavljaju intrigantne komentare, jasno stavljajući do znanja koliko je poželjan.

"Eh, da mi je, samo na dan", "Zovite vatrogasce, Vlaho gori", "Au, kakav komad", "Nestvarno si lep", samo su neki od njih.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković i Ivanišević se takmičili ko može više da diže tegove: Imaju i novi pozdrav za kraj treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • karikaturista

    6. novembar 2023 | 13:55

    To se zove kosmicka pravda: ona se uhvatila za Goranov novcanik, a Vlaho se uhvatio za njen. Nece Vlaho ostati ako ne bude para jer lepota prodje a razlika u godinama osta.. Zato Gorane moli Boga da te Nole drzi i placa, jer ovo dvoje kukavaca sigurno puno trose. Da si bar bolje znao i birao.

  • Nena

    6. novembar 2023 | 12:50

    Boga mi dobar je, i mama bi sine…

  • Vodolijax

    6. novembar 2023 | 16:22

    Mnogo pametno fotografisanje .......deca jedva čekaju da vide majku u ovakvim situacijama....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA