Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo po kojoj urnebesnoj izjavi ćemo pamtiti Radašina iz "Velikog brata"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voleo je narodnu muziku, a omiljena pevačica mu je bila Zorica Marković

  • 1
Radiša Miljković Radašin Printskrin: Youtube/Balkan Videos

Radiša Trajković, poznatiji kao Radašin, osim toga što neverovatno podseća na glumca i reditelja Radoša Bajića, pa je po njegovoj ulozi i dobio svoj nadimak, pažnju na sebe je skrenuo učešćem u mnogim emisijama kao što su "Menjam ženu", "Veliki brat 3", "Veliki brat 4", "Trenutak istine" i "Farma 6".

U "Velikom bratu 3" ukućanima koji su sa njim delili životni prostor je smetalo to što se kupa jednom u nedelju dana, a još ređe menja odeću.

Publika ga pamti po specifičnom rečniku, kosovsko-resavskom akcentu, pravednom stavu, kao i uzrečici "Ću te patošem", koja je postala neviđeni hit u Srbiji i regionu.

Nakon svojih pet minuta slave, Radiša se vratio u svoje selo, gde se bavio poljoprivredom. U slobodno vreme je voleo da igra fudbal.

- Sad se bavim poljoprivredom i radom na građevini. Nije lako, pada fasada u oči, a ovamo ženske koliko hoćeš, ali neću više u rijaliti. Treba da se obavežem na dve godine, da radim šta mi se kaže, ali nisam ja za to. Odlučio sam da se posvetim porodici, nedavno sam dobio šesto unuče, red je da se njima pozabavim - rekao je tada Radiša.

Voleo je narodnu muziku, a omiljena pevačica mu je bila Zorica Marković. Sebe je smatrao šaljivdžijom i velikim humanistom.

Radašin je umro sinoć, 5. novembra, u 63. godini, a njegova snaja otkrila je uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Video: Pre 10 godina za njim je ludeo ceo Balkan, obožava ga i Brena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    6. novembar 2023 | 16:05

    Imao je on onaj veći biser kada je pričao da pati od 'histerije' koju mu je merio neki doktor u Nišu i rekao mu da je to zbog toga što ne može bez 'ženske'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA