Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljuba Perućica podigao Prijinu sliku, pa šokirao izjavom: "Moja žena je trebalo da ide na njen koncert"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Prosto, nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas, da niti su nekad postojale ružne reči, niti situacije... - rekao je pevač

  • 0
Ljuba Perućica, Aleksandra Prijović Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Pevač Ljuba Perućica bio je gost jedne emisije gde je tom prilikom imao zadatak da odgovori na izazove.

Voditelj je Ljubi postavio tri izazova na kraju emisije, a ono što je privuklo pažnju, jeste Perućicin poslednji zadatak. Ljuba je, tada, iz fioke izvukao fotografiju pevačice Aleksandre Prijović.

Sve to ne bi bilo nimalo neobično da to nije njegova bivša devojka.

- Prosto, nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas, da niti su nekad postojale ružne reči, niti situacije, da sad kao ja neću da izvadim sliku i da ne pričam, pogotovo što sam ja prosto takav da nikada nisam imao problem ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se i sve - otrkio je za "Divan show" Ljuba.

- Nisam bio u Areni na koncertu. Moja žena Kaća je trebalo da ide umesto mene, u moje ime, ali pošto je ona već poprilično trudna, taj dan se nije osećala dobro, pa i danas kuka što nije otišla na koncert. A ja sam te nedelje imao katastrofu par dana zaredom i onda bi mi taj dan bio još jedan, onako... Katastrofa poprilična. Iz tog razloga nisam bio, ali sigurno ću biti na nekom sledećem - rekao je.

Podsetimo, pevač je nedavno progovorio o raskidu sa Aleksandrom. Naime, on je podelio fotografiju gde je malterisao u dvorištu, ali ne sam, već sa suprugom, a Ljuba nije krio koliko je srećan što je izabrao baš Katarinu za životnu saputnicu. Ove teme su se dotakli u jednoj emisiji, a voditelj je dobacio Ljubi:

- Ali, Ljubo, tebi je onda dobro došlo što nisi oženio Prijovićku - kazao mu je.

- Da sam nju oženio sad ne bih malterisao - odgovorio je tada Ljuba.

(Telegraf.rs)

Video: Zapevala "Slatka mala" u klubu nastao haos: JK objavila Prijin snimak na kojem peva njene hitove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA