≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Milošević se zvanično vraća na Pink! Oglasio se za Telegraf.rs, pa spomenuo Dušicu: "Nemam veze s njom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sa Dušicom se nisam ni čuo, niti znam bilo šta ne samo vezano za nju, nego i za bilo kog drugog voditelja sa Pinka - kaže Milošević za Telegraf.rs

  • 14
Milan Milošević, Amidži šou Foto: A. Nalbantjan

Milan Milošević zvanično se vraća na televiziju Pink, što je za Telegraf.rs i potvrdio!

- Istina je, vraćam se na Pink i sigurno sam doneo pravu odluku. Još uvek ne mogu da pričam šta ću konkretno raditi, možda ću nešto više moći da kažem večeras u emisiji Amidži šou u kojoj gostujem. Za sada mogu samo da potvrdim da se defitivno vraćam - počeo je Milan za naš portal.

Na spekulacije da se vraća sad kad je Dušica Jakovljević dala otkaz, on kaže da ni ne zna ništa o njoj, kao i da njegov povratak nema nikakve veze sa njom i njenim odlaskom.

Nemam blage veze sa Dušicom! Sve i da se vratim u rijaliti to nema veze s njom i njenim odlaskom, jer smo nas dvoje i ranije radili dve različite stvari, različite poslove. Ja sa čelnicima Pinka pregovaram duže od mesec dana. Sa njom se nisam ni čuo, niti znam bilo šta ne samo vezano z anju, nego i za bilo kog drugog voditelja sa Pinka - kaže Milošević za Telegraf.rs.

- Ja sam učestvovao u pravljenju tog projekta 2017. godine, deo sam svega toga i siguran sam, i da se vratim u Elitu kao voditelj, to će obradovati naciju i goreće Balkan - poručio je.

(Telegraf.rs)

Video: "Nemam emocija prema njoj": Anabela bila u emisiji sa Vesnom, pa otkrila šta se dešavalo iza kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA