Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nakon raskida sa Bebicom išla sam kod psihologa": Miljana jecala u emisiji zbog bivšeg, pa priznala krivicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U čudu sam i mislim da nikad neću saznati istinu", rekla je ona

  • 0
Miljana Kulić Printskrin: pink.rs/Elita

Rijaliti učesnica Miljana Kulić otkrila je da zbog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole više nikome neće verovati.

Kako je istakla, njenim roditeljima je mnogo značilo to što su živeli sa Bebicom iako on sada priča sve najgore o njima.

- Plačem jer smatram da moji roditelji nisu zaslužili da ih dotični vređa i onako omalovažava moju porodicu. Ja ne znam sa kim sam bila, posle njega ne mogu apsolutno nikome da verujem. Neshvatljivo mi je da me nije prošle sezone ostavio, da je živeo sa nama, da je 24 sata provodio sa mnom i odjednom preko noći Instagram, TikTok, ja u Hurgadi. U čudu sam i mislim da nikad neću saznati istinu - rekla je Miljana u emisiji "Pretres nedelje"

Zadrugarka je potom istakla da ne menja mišljenje da je Bebica prema njoj bio idealan dečko.

- Nikad neću reći, ostajem pri stavu da je bio idealan prema meni do poslednjeg dana. Smatram da sam kriva i da treba ovako da mi se vrati, ali isto tako ne shvatam što me tada nije ostavio i nikada mi neće biti jasno. Otkako je Nenad otišao ja sam mesec dana išla kod psihoterapeuta da mi objasni kako čovek može tako da se promeni. Što se Zole tiče to je pakao bio, toksična veza u kojoj sam 130 kilograma imala. Najslađe je zabranjeno voće, ja sebe u životu ne vidim više sebe pored njega - dodala je Miljana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA