Vreme čitanja: oko 2 min.

Reči Vedrane Rudan kojima je opisala Severinu na srpskoj televiziji šokirale su pevačicu: "Treba je silovati"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Severina je najmoćnija žena u istoriji Hrvatske. Govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991.", naglasila je kontroverzna spisateljica

  • 12
Vedrana Rudan, Severina Foto: TV Pink, ATA Images

Pevačica Severina Vučković danas je posetila Opštinski sudu u Zagrebu, gde je poeo proces koji se vodi protiv nje, a pre dve godine o njenom slučaju javno je govorila i kontroverzna hrvatska spisateljica Vedrana Rudan.

Naime, davne 2021. Vedrana je u jednoj emisiji na srpskoj televiziji pričala o pevačici, što je šokiralo mnoge, pa čak i Seve koja je video njenog gostovanja objavila na Instagramu.

- Severina je najmoćnija žena u istoriji Hrvatske. Govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je definitivno najmoćnija. Ona se pokazuje, ona se prikazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime, samo Severina! Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu - započela je Vedrana žestoko, i ostavila voditeljku u šoku.

- I onda šalješ poruku svim ostalim ženama, koje ne mogu dostignuti taj nivo. E, ako država Hrvatska, a to sam već rekla u Srbiji, siluje Severinu, a silovala ju je, kroz sudove, kroz sudske odluke, kroz moć, na njoj su se iživljavali hrvatsku mužjaci", nastavila je i dodala:

- Ja uopšte ne zameram njenom bivšem partneru, on ima pravo da se bori, jer znamo kakvi su mužjaci. Ali, država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina poslala poruku - budete li se bunile, budete li tražile pravdu, budete li mislile da ćete se izboriti bilo za šta, proći ćete kao Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Severina (@severina)

Pevačica je odmah podelila Vedranino gostovanje na Instagramu uz reči:

- Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvek sam je volela, jer joj niko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito... da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smem se. Samo moja majka bi bila "gora" od nje. Majku držim 'na lancu' već devet godina. Umesto moje majke, naših majki, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane.

Podsetimo, danas je na Opštinskom sudu u Zagrebu počelo je suđenje Severini Vučković za nametljivo ponašanje (uhođenje) bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i direktorke osnovne škole, koju pohađa njen sin, Ljiljane Klingor.

Pevačica je stigla na ročište, a pre nego što je ušla u sudnicu dala je izjavu hrvatskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    8. novembar 2023 | 09:10

    Ko je Severina : Nije zavrsila ni srednju skolu,snjimila eksplicitan video i objavila radi zarade i popularnosti , udala se za bogatuna da bi posle razvoda trazila nenormalnu cifru za izdrzavanje deteta, a pri tome mu nije dozvoljavala prilazak dedetu. A za njega imam samo jednu konstataciju ,pored svih para i saznanja ko je Severina ,da li si bio normalan kada si sa njom stvarao porodicu

  • Maja

    8. novembar 2023 | 08:56

    Au, kakvo izvlačenje izkave iz konteksta! Svaka čast!

  • Vodolijax

    8. novembar 2023 | 12:28

    A jel ona silovala pravoslavnu veru kad je sina tajno krstila u katoličkoj crkvi bez dogovora sa ocem deteta koji je pravoslavac.....trebala je da dete kad poraste on sam izabere gde želi da pripada.......obe ste vi alapače.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA