Vreme čitanja: oko 2 min.

Dušica Jakovljević nakon odlaska sa Pinka o novom poslu: "To je ponuda koja se dobija jednom u životu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka je istakla da već duže vreme želi promenu

  • 5
Dušica Jakovljević Foto: Nikola Tomić

Voditeljka i novinarka Dušica Jakovljević, nakon skoro deset godina rada na Pink televiziji, rešila je da nastavi dalje.

Ona će se oprobati na novom poslu i ističe da je zbog toga veoma srećna.

- Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego i stvarati nešto i lično se razvijati. Ne bih da otkrivam šta je bio razlog što sam otišla, o svemu sam dobro razmislila, nisam odlučila preko noći. Moj odlazak sa Pinka je kao neki razvod. Sigurno nije sve bilo kako treba... Negde sam i ja profesionalno mislila da je vreme da se povučem sa te uloge voditelja i novinara. Malo su se pomešale u ovom vremenu babe i žabe, ja sam u tom slučaju baba. Sticaj raznih okolnosti. U tom momentu kad sam ja poželela da odem, tada se desio poziv i ponuda koja se ne odbija i ja mislim najveći transfer veka. Ponuda koja se događa jednom u životu. Srela sam neke mnoge iskusnije kolege, ljude koji su od autoriteta, velika imena i oni su mi rekli da je to ponuda koja se dobija jednom u životu, a neko je ne dobije nikada. To je to - rekla je Dušica i dodala:

- Nije transfer zbog bolje ponude, već zato što cenim sebe, zbog toga što sam svesna koliko vredim i transfer je bio zbog toga što komunikacija nije bila onakva kakva bih želela. Ja sam uvek držala nivo dostojanstva i lepog vasipitanja. Čak mi je jednom jedna osoba sa Pinka rekla da je to moj najveći problem, što sam lepo vaspitana. Otišla sam tamo gde su imena uz koja ja treba da budem. Novi izazovi. Želela sam nešto novo, jako dugo. Nisam se više nalazila u ekipi koja je bila oko mene. Iako sam imala najdivnije saradnike. Kolege su jako tužne što sam otišla. Oni pravi, oni koji imaju ime i prezime, oni su se svi javili. Ne mislim samo na voditelje... Nego na sve koji rade i čine jednu televiziju, koji rade preko 20 godina - ispričala je Dušica Jakovljević za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica snimila ćerku tinejdžerku: Ima problem, neće da je drži za ruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    7. novembar 2023 | 19:52

    Aaahahahahahaaaa najveći transfer blama u ovom veku!To je izjava ove gospoje ne mogu reći novinarke ili voditeljke jer sam siguran da "neje škòlovala za toj"!

  • Sneki

    7. novembar 2023 | 19:34

    Bravooo Dušice,što si otišla sa Pink-a,jer ti nije mesto pored starleta - voditeljki sa osnovnom školom .Sve starlete koje izadju iz rijalitija dolaze da budu voditeljke. Iz elite će pravo da budu voditeljke dnevnika ,a mogu da budu i urednice informativnog programa. Ne možeš da budeš u istom košu sa kreštavicom Šopićkom,Anom,Anastazijom i Dalilom.Bruka i sramota za Pink.

  • Aca

    7. novembar 2023 | 20:19

    A koja je to televizija Xipe valjda ona Mariceva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA