Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijaliti učesnik platio Radašinovu sahranu: Nije mogao da dođe, na ovaj način pokazao porodici da je uz njih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predivan gest ovog mladića

  • 15
Radašin Radiša Miljković Printskrin: YouTube/Veliki Brat

Juče je na groblju u Ljuptenu sahranjen Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, bivši učesnik rijalitija "Farma" i "Veliki brat". Na večni počinak ispratili su ga najbliži, sa kojima je živeo u skromnoj kući.

Njegova snajka Violeta je otkrila da je samo jedan rijaliti učesnik zvao i da se ponudio da im pomogne. Reč je o Manuelu Stojanoviću.

- Radašin je imao ponude za rijaliti, ali zbog noge nije mogao nigde. Od poznatih, Manuel Stojanović iz "Velikog brata" je zvao i ponudio pomoć, rekao mi je "Šta god da treba tu sam" - otkrila je Radišinova snajka.

Manuel je uplatio novac njegovoj snajki i time je želeo bar malo da im pomogne, budući da živi u Dubaiju i nije mogao da dođe na sahranu.

- Ne znam šta da kažem za tog dečka, svaka mu čast. Cela sahrana se može pokriti sa tim, neću da pominjem cifru, zato što to nije lepo. Samo želim da kažem da na ovom svetu još uvek ima dobrih i plemenitih ljudi, a jedan od njih je i taj dečko - rekao je Radašinov bliski prijatelj za Republiku.

Manuel Stojanović Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Video: Radišinova žena progovorila o pokojnom mužu: "Umesto da dočeka unuče..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA