Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odbijali su pomoć, ali sam insistirao da pokrijem troškove sahrane": Manuel o odnosu sa Radašinom i porodicom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest o smrti prijatelja ga je zatekla u Dubaiju

  • 12

Bivši rijaliti igrač Manuel Stojanović učinio je divan gest, kada je porodici preminulog Radiše Miljkovića Radašina poslao novčanu pomoć.

Kako nam je otkrio, on je pokrio troškove sahrane, ali ne želi da se o tome priča jer to nije uradio radi publiciteta.

Ovaj potez oduševio je mnoge, a porodica je izrazila veliku zahvalnost, pa smo pozvali Manuela i pitali ga u kakvim je odnosima bio sa pokojnim Radašinom i njegovim bližnima.

- Bio sam u Dubaiju kad sam pročitao vest na portalima da je umro. Baš me je potreslo. Pošto nisam u Srbiji nisam mogao da dođem na sahranu nažalost. Poslednjih godina nismo imali kontakt, nismo se čuli. To nisam uradio zbog publiciteta. Da njegova snajka i unuka nisu dale izjavu, ja se ne bih ni oglašavao. Kad sam čuo da je umro, potrudio sam se da nađem kontakt njegove porodice. Bili su iznenađeni kad sam ih pozvao, rekao sam da sam tu šta god da im treba. Oni su rekli da im ne treba ništa i zahvalili se. Ja sam insistirao da pomognem, da pokrijem te troškove, pa sam ubedio njegovu snajku da mi pošalje račun kako bih uplatio novac - rekao nam je Manuel, koji je potom otkrio kako sada živi i čime se bavi.

- Radim sa fudbalerima, u Dubaiju sam već nekih 5-6 godina. Kad je leto, ja se vratim u Srbiju jer je ovde prevruće, ne može da se izdrži - otkrio je Stojanović, koji je rijaliti život ostavio daleko iza sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA