Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavio je Bajić, život joj je obeležila tragedija: Ovako je pričala o bratu koji je izvršio samoubistvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimir Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam", istakla je ona

  • 0

Glumica Ana Sakić proslavila se ulogom Ingrid u seriji "Selo gori, a baba se češlja", a o njenom privatnom životu koji je obeležila velika tragdeija, ne zna se skoro ništa.

Ipak, poznato je da joj je život obeležila velika porodična tragedija - njen rođeni brat oduzeo je sebi život pre više od 10 godina.

Ona je jednom prilikom pričala o bolnoj temi i otkrila kako je uspela da prebrodi težak period.

- Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimir Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst - ispričala je glumica.

Gubitak brata je teško podnela, ali joj je porodica bila veliki oslonac kao i religija, u kojoj je pronašla veliki oslonac.

Ana je jednom prilikom govorila o svom životu i tada je priznala da je srećna u ljubavi.

- Od onih sam koji ne priča puno o privatnom životu, ali ne krijem da još uvek moje srce pripada tom istom direktoru fotografije, sa kojim nikada dosad nisam sarađivala u projektima. Ali su direktori fotografije uvek najbolji likovi u svim projektima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA