Vreme čitanja: oko 1 min.

Đanijeva Slađa pružila Pejoviću 500€, a zbog njegove reakcije "gore" mreže: "Au, kakva neprijatnost"

Vreme čitanja: oko 1 min.

ćerka Đanija i Slađane Trajković, je proslavila punoletstvo u jednom elitnom restoranu u Beogradu

  • 24

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković su pre dve noći, 7. novembra, organizovali proslavu 18. rođendana svoje mezimice Sofije.

U jednom poznatom prestoničkom restoranu okupili su se Sofijini prijatelji, članovi porodice, ali i pola estrade. Aco Pejović je bio sa suprugom Biljanom, mnogobrojni Đanijevi kolege i prijatelji, Jana Todorović sa ćerkom Kristinom Džulijan, Saša Matić došao je u pratnji svoje žene Anđelije.

Ubrzo su stigli i Peđa Medenica, Vanesa Šokčić, Slađa Alegro, Snežana Đurišić, Emir Habibović. Zaduženi za zabavljanje gostiju bili su Jana Todorović, Nikola Ajdinović i Emir Habibovic, a kako je atmosfera već došla do usijanja, mnogi od gostiju su se latili mikrofona. Naime, isplivao je snimak na društvenim mrežama gde su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru "Sve ti dugujem". Ono što je mnoge zaintrigiralo je jedan detalj.

Slađa je u trenutku "gurala" novčanicu od 500 evra Pejoviću u ruke, ali je on odbio. Zatim je Đani pokušao da uzme mikrofon, ali je Slađa sudeći po snimku htela da sluša Acu, te mu je vratila mikrofon.

@kafana365 #djani #acopejovic #fyp #foryou #foryou #nodjaninoparty #srbija #balkantiktok #foryoupage #bosna #hrvatska #pejovic #fyp #fyp #deutschland #bakšiš #topciderac #fyp ♬ original sound - 🅺🅰🅵🅰🅽🅰365
"Ali Slađina faca kad on odbija je sve", "Au, kakva neprijatnost, hahaha", "Nije baš sve u parama", "Gospodin čovek, došao kod prijatelja, nije na tezgi", samo su neki od komentara.

Podsetimo, ćerka Đanija i Slađane Trajković, je proslavila punoletstvo u jednom elitnom restoranu u Beogradu.

Pred našim kamerama, ponosna majka Slađa je otkrila šta su poklonili svojoj naslednici.

- Dobila bi Porše da je položila vožnju, ali pošto nije, dobila je stan. U Beogradu na vodi, naravno. Pa gde bi nego pored roditelja? - izjavila je Trajkovićka.

- Sofija je naša mezimica. Bilo bi treme da se udaje, ali ovako nema. Pošto se ne udaje, srećna sam. Sofija je jako specifična, bilo je teško sve organizovati sve ovo - objasnila je.

(Telegraf.rs)

Video: Đani ponosno o ćerki Sofiji koja proslavlja punoletstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    9. novembar 2023 | 14:24

    Samo na Balkanu lezilebovići bez dana radnog staža mogu muzici da guraju 500e muzici, kao da je to ništa

  • Auuu

    9. novembar 2023 | 12:40

    Al se bahate, dok pošten narod grca u bedi.

  • mostar

    9. novembar 2023 | 12:25

    Seljakluk, Ona hoće da pokaže kako ima para

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA