≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivni snimci Milana Stankovića! Niko ga nije prepoznao u luks kompleksu u Beogradu, isprobao crne kape

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanković je pomalo zbunjeno zagledao butike pored kojih je prolazio, a u radnji u koju je ušao probavao je samo - crne kape

  • 2

Milan Stanković posetio je prošle noći, 8. novembra, luksuzni tržni centar u Beogradu na vodi. Pevač koji se potpuno povukao iz javnosti i svoje vreme najčešće provodi po pravoslavnim svetinjama, u tržni centar je došao pre 21 čas, potpuno sam.

On je bio potpuno opušteno i neobavezno obučen - na sebi je imao crni duks i donji deo sive trenerke, a kosu je vezao u rep.

Kako smo uspeli da zabeležimo, Stanković je pomalo zbunjeno zagledao butike pored kojih je prolazio, a u radnji u koju je ušao probavao je samo - crne kape.

Podsetimo, Milan je već duže vreme posvećen obilasku svetinja što u Srbiji, što u regionu, a nedavno je boravio i na Hilandaru. Iako se pričalo da će se zamonašiti, do toga nije došlo. Brojni fanovi ovog talentovanog pevača priželjkuju njegov povratak na scenu, ali je isti po svemu sudeći prilično neizvesan. Jedino sa čime se "vratio" na muzičku scenu jeste sjajna muzika koju je stvorio za baladu "Ludilo", koju je otpevala Jelena Karleuša i našla se na njenom albumu "Omega".

(Telegraf.rs)

Video: JK prvi put o odnosu i saradnji s Milanom Stankovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    9. novembar 2023 | 15:10

    Pustite coveka na miru..

  • Bajka

    9. novembar 2023 | 15:50

    Zašto ga uhodite. Dečko ide svojim putem. Povukao se iz javnosti, verovatno mu došlo sve preko glave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA