≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dušica i Anđela se pomirile nakon pretnji da će "razvezati jezik" o njoj: Zajedno se pojavile u Sarajevu

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Palo" je pomirenje

  • 1
Anđela Đuričić i Dušica Jakovljević Foto: Antonio Ahel/ATAImages, A. Nalbantjan

Voditeljka Dušica Jakovljević koja je pre samo izvesnog vremena napustila Pink televiziju, posle skoro deset godina rada na istoj, prošle noći je prisustvovala premijeri filma o Aci Lukasu koja je organizovana u Sarajevu.

Istoj je prisustvovala i Anđela Đuričić koja je u junu ove godine žestoko udarila na Dušicu. Ratne sekire, ako su i postojale, sada su zakopane, pošto Anđela i Dušuca sada rade "pod istim krovom".

Podsetimo, do sukoba je došlo jer je Anđela pobesnela zbog Dušičine reakcije u emisiji "Narod pita", kada se voditeljka iznenadila zbog njene slike u kupaćem kostimu i poruke koja je pisala uz nju.

Reč je o fotografiji na kojoj Anđela pozira na bazenu, u kupaćem, a koju je objavila jedna fan stranica uz opis "Pozdrav za porodice Slavnić i Ćurčić".

Iako je Dušica nijednim komentarom nije uvredila, Anđela se "ostrvila" na nju, zapretivši da će "izneti sve što zna".

- Tek napolju se videlo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je lečila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Neprofesionalno je da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić. To je verovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao - rekla je tada Anđela, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

- Svako govori o sebi, a ona je tu rekla mnogo više o sebi nego o meni. Opet ja ne bih puno pričala o njoj, ali ako me bude vukla za jezik, moraću malo da ga razvežem i kažem šta ona radi i čime se bavi i zašto leči te frustracije na meni - rekla je Đuričićeva.

- Čula sam da voli muškarce zadrugare, tako da neka se pozabavi time šta radi u slobodno vreme da ja ne bih kačila slike čime se bavi i šta radi. Ne bih joj ostala dužna da me još jednom sa lažnim informacijama spomene, jer stvarno nikoga ne diram. Ovo su mi strašne stvari, toliko da sam spremna da nekoga lično raskrinkam - završila je Anđela tada za 24sedam.

- Ja nisam učesnik Zadruge i ne želim da kometarišem zadrugare. Mi smo u emisiji dobili tu informaciju ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjam, to je bila infromacija koju smo u tom trenutku dobili. Dakle, u tom momentu nismo znali da je reč o fotomontaži, ja sam to kasnije videla, prosledili su mi neki ljudi na Instagramu, tako da... Potkrade se nekada i greška. Inače pomenutu fotografiju su meni pokazali, ja sam reagovala na ono što sam videla, tako da nisam je ja objavila, niti sam je ja bilo gde plasirala. Ja sam samo reagovala na ono što sam videla, a Anđeli želim sve najbolje - rekla je tim povodom Dušica za Espreso.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Stanković ekskluzivni snimci iz Beograda na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA