≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Eto ko mi je zabranio da pevam!" Suzana i Saša konačno priznali istinu o njenom prekidu karijere

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Suzana i ja kada smo se upoznali, tamo neke 1996. godine, ona je stalno nastupala, svaki vikend je radila, sve do 2004. godine - prisetio se Saša

  • 1
Noćni klub Sinner Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović uživali su prošle noći na otvaranju kluba u Pariskoj ulici, a po dolasku su priznali da jedno bez drugog dugo nisu nigde išli.

- Mi jedno bez drugog ne idemo, mi retko izlazimo, zaista, jedino kada naši prijatelji nešto slave, inače u klubove dugo nismo izlazili - rekla je Suzana.

- U vreme kad je trebalo da izlazim u klubove, sa Brenom i Slatkim grehom sam svirao skoro svako veče, osim ponedeljka. Svi su dolazili tamo gde smo mi i nismo imali potrebe. Kada ste ceo dan posvećeni poslu jedva čekate da dođete kući - prisetio se Saša.

- Suzana i ja kada smo se upoznali, tamo neke 1996. godine, ona je stalno nastupala, svaki vikend je radila, sve do 2004. godine, i ja ostanem sam kući i kažem: "Čekaj, ženo, gde ćeš, nemoj više da ideš". A da sam idem po klubovima rekli bi: "Evo, jedva dočekao da mu žena ode da izađe" - kazao je Popović.

Suzana se u tom trenutku nadovezala, rekavši da je tada i prestala da peva.

- Eto, ko mi je zabranio da pevam - našalila se Suzana, prenosi Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Popović se nije pojavio na Prijinom koncertu: Suzana došla sama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA