Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodila dete milioneru, a ovako izgleda kućerak u kojem je odrasla Nadica Ademov

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je odrasla u Subotici

  • 5
Nadica Ademov porodilište Foto: Marko Jovanović

Mlada pevačica i zvezda Granda Nadica Ademov pre nekoliko dana je dobila najznačajniju ulogu u životu, ulogu majke.

Pevačica je svom suprugu milioneru podarila ćerku, a pre samo nekoliko godina imala je tubulentan ljubavni život zbog kog su je roditelji odrekli.

Nadica je svojevremeno otpočela zajednički život sa 14 godina starijim muzičarem, koji iza sebe ima dva braka i troje dece, zbog čega su je se mama Džulijana i tata Džemiled odrekli, ali je vremenom uspela da izgladi odnose sa njima.

Pevačica je od samog početka u "Zvezdama Granda" imala veliku podršku svoje porodice, a svojevremeno je za Grand otvorila vrata svog porodičnog doma u Subotici u kom je vladala idilična atmosfera.

Skromna porodica sa severa zemlje odavala je utisak idealne, a Džulijana i Džemilet nisu krili da su sve žrtvavali zarad Nadičine karijere koja je tada imala samo 15 godina.

- Blago tebi što imaš ovakvu sobu i ovakav krevet. Baš ti je super - konstatovala je voditeljka Vesna Milanović koja nije mogla, a da ne primeti da je Nadičin kutak pun plišanih medvedića.

– Ovo su sve igračke od obožavatelja i drugarica - rekla je Nadica, dok se na pitanje o ljubavi slatko nasmejala.

- Nisam najiskrenije zaljubljena. Sad mi je najvažanija karijera, tačnije prvo želim da izgradim karijeru, a za ljubav uvek imam vremena – rekla je tada 16- godišnja Nadica.

Njen dom u Subotici krasile su fotografije svih članova porodice, a posebno mesto u njenoj sobi zauzimala je fotka sa mlađim bratom Bubijem.Za Grand članovi porodice Ademov zapevali su zajedno pesmu „Ciganine, ti što sviraš“.

(Telegraf.rs/ Grand)

Video: "Plačem svaki dan, moja beba je heroj": Milioner izveo Nadicu i iz porodilišta, pevačici drhtao glas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    10. novembar 2023 | 12:10

    Kako to ružno zvuči -"Rodila dete milioneru"?! Pa šta je ona, inkubator koji vrši usluge?

  • Гаргамел

    10. novembar 2023 | 11:52

    И где је слика кућерка ?

  • Ena

    10. novembar 2023 | 16:27

    Rodila dete "milioneru" !Da li ovi novinari imaju kmalo mozga ,kavi su ovo naslovi i tekstovi .zavirite i u wc solju milioneru pa napisite jel isti njegov izmet kao od onih koji su siromasni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA