Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno! Otkrivamo kada Maja Marinković ulazi u Elitu: Produkcija sprema dva iznenađenja za 48 sati

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dići će veliku prašinu kad se pojavi

  • 5
Maja Marinković, Zadruga Elita Foto: A. Nalbantjan, Mileta Mirčetić

Rijaliti zvezda Maja Marinković sprema se da uđe u "Elitu" i narednih nekoliko meseci živi pred kamerama Pink televizije.

Njen ulazak se dugo očekuje, a u emisiji "Pretres nedelje" voditelj Darko Tanasijević se izlanuo kada je Aneli postavio pitanje: "Je l' si svesna da padaš u zaborav kad uđe Maja Marinković?".

Ovo je dodatno podiglo prašinu, a kako ekskuzivno saznajemo, Maja će se "elitnom" društvu pridružiti u ponedeljak 13. novembra.

Dane pred ulazak Maja provodi u velikom spremanju. Kako je nedavno ugradila silikone u zadnjicu, rijaliti zvezda je išla na potrebne kontrole kako bi proverila da je sve u redu.

Kada je to završila, otišla je u šoping da kupi potrebne stvarčice i obnovi garderober, a u svemu tome je prati i pomaže joj njen otac Taki Marinković.

Podsetimo, osim što će se u ponedeljak održati vanredno ubacivanje, u rijaliti svet se vraća i voditelj Milan Milošević, koji će od te večeri ponovo biti deo Pinkovog jata.

Milan će voditi emisiju koju je kreirao zajedno sa čelnim ljudima, "Pretres nedelje", a verujemo da će mnoge ukućane iznenaditi njegovo pojavljivanje.

(Telegraf.rs)k

Video: Maja Marinković sa novom zadnjicom zaplesala uz hit o zauzetim muškarcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    10. novembar 2023 | 16:20

    Gazite taj program , promovisete nasilje, prostituciju ne samo pink nego svi koji su upetljani u promociju toga.

  • dona

    10. novembar 2023 | 15:32

    Koga zanima to

  • Auuuu

    10. novembar 2023 | 14:39

    Lele kakvo je ovo cudoviste,abe ovo li su neka nova vrsta ljudi mnogo su bre grozni. A ovi vanzemaljci svasta ce ni donesev ajde mi na selo ,ok. Nego Beograd ce postane najruzniji grad .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA