Vreme čitanja: oko 1 min.

Predrag Sarapa se oglasio nakon unapređenja na Pinku: "Nadam se da ću opravdati očekivanja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto dva dana nedeljno, on će "Novo jutro" voditi čak četiri dana u nedelji

  • 9
Predrag Sarapa Printskrin: TV Pink

Pored Jovane Jeremić koja je dobila još jedan termin za vođenje jutarnjeg programa na Pink televiziji, i njen kolega predrag Sarapa je dobio unapređenje.

Umesto dva dana nedeljno, on će "Novo jutro" voditi čak četiri dana u nedelji.

Voditeljka jutrnjeg programa ružičaste televizije, Jovana Jeremić, dobila je povišicu i automobil od vlasnika Pinka, a osim toga, gledaoci će je gledati u ulozi domaćice i petkom.

Ona se oglasila za Telegraf i rekla kako joj je Željko Mitrović predložio da vodi emisiju još jedan dan, te da ju je to iznenadilo. Sada se oglasio i Sarapa.

- Što se mog unapređenja tiče, ovo je bila odluka čelnika na Pink televiziji i ne bih tu puno detaljisao, sve je jasno. Mislim da je na njihovu odluku uticao rezultat koji smo do sada napravili. Ovo će mi biti još jedna obaveza, ali ja sam na rad i obaveze navikao tako da tu neće biti nikakvih problema. Drago mi je što je došlo do ove novine, a ja se nadam da ću da opravdam očekivanja svih ljudi na Pinku - kaže Predrag Sarapa za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić zabrinula fanove: Završila na operacionom stolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ima

    10. novembar 2023 | 16:28

    i nas koji još pamtimo tvoje emisije na studio B, i šta si tada govorio o sadašnjim liderima i sadašnjem gazdi. Dres si promenio ali su ti gaće još u.rane. O obrazu,da ne pričamo.

  • Ред

    10. novembar 2023 | 16:26

    Е сад си стварно успео у животу! Србијоооо земљо.......!

  • Xe xe

    10. novembar 2023 | 15:58

    Nije nikakvo unapređenje već je Predojević isuviše kulturan, idu izbori, to ne pije vodu. Ovaj 4 dana , ova 3 i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA