≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijovićka pred koncert objavila snimak prvog nastupa: Evo zbog čega se posebno zahvalila Nini Badrić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prija je na pomenutom snimku pevala pesmu Nine Badrić "Takvi kao ti" i zahvalila se koleginici koja joj je pružila podršku

  • 0
Aleksandra Prijović i Nina Badrić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Tanjug/Strahinja Aćimović, Instagram/aleksandraprijovic

Pevačica Aleksandra Prijović večeras nastavlja svoju turneju i održaće prvi u nizu koncerata u Nišu, a na Instagramu je objavila snimak iz detinjstva sa svog prvog nastupa.

Naime, na svom Instagram profilu je objavila snimak iz detinjstva na kojem se vidi kako su izgledali njeni počeci.

Prija je na pomenutom snimku pevala pesmu Nine Badrić "Takvi kao ti" i zahvalila se koleginici koja joj je pružila podršku.

Draga Nina Badrić, ovaj snimak je nastao pre skoro dvadeset godina i osvojila sam prvo mesto na takmičenju sa vašom pesmom. Hvala vam na podršci i lepim rečima. P. S. Verujem da ste obratili pažnju na moju koreografiju - napisala je pevačica u opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marija (@maramaric90)

Podsetimo, Nina je nedavno na jednom svom nastupu javno pohvalila Aleksandru:

- Kapa dole devojci koja je rasprodala toliko Arena. Svako ko je imalo normalan može joj se samo pokloniti. Ali zaista... Inače, meni lično je veoma draga, a još mi je draža od kada su radili neku anketu u Zagrebu - pitali su ljude "Ko je to", a oni su odgovorili "Nina Badrić" - rekla je ona kroz smeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA