≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bucka iz medija saznala da je izbačena iz Granda: "Znala sam da ništa nisam skrivila..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome - objasnila je Bucka

  • 0
Slađana Đorđević Bucka Foto: Instagram/sladjana_djordjevic_bucka

Slađana Đorđević Bucka otvoreno je govorila o trenutku kada je, pre nekoliko godina, saznala da je izbačena iz Grand produkcije.

- Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela - rekla je Bucka.

- Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome - objasnila je Bucka u Grand Magazinu.

- Ponosna sam što sam učestvovala u Zvezdama Granda, tada me je narod upoznao i svi su se čudili zašto pevačica ima sto kilograma. Da nije bilo tako, niko ne bi obratio pažnju na mene, to je meni i Saša rekao, "Nemoj Bucka da plačeš". Hvala mu zaista na tim rečima, bio mi je zaista velika podrška - istakla je.

(Telegraf.rs)

Video: Prijovićka uz trubače, napravila šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA