Vreme čitanja: oko 2 min.

Matora se gušila u suzama zbog Anitine prevare: "Moji su hteli da prekinu svadbu, svi su mi govorili da je..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Govorili su mi da se pazim, da je namazana... Rekla sam okej, ovo je moj izbor, pa hoćete ili nećete - kazala je Matora

  • 4
Jovana Tomić Matora Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora saznala je prošle noći da joj Anita Stanojlović, sa kojom se venčala u Crnoj Gori, nije bila verna i odana. Tome je u programu uživo svedočila i Matea Car, devojka sa kojom je Anita, između ostalog, razmenjivala poruke koje nisu bile prijateljskog sadržaja, čak i na dan venčanja sa Matorom.

Matora se potpuno slomila, od nemoći je i fizički nasrnula na Anitu, udarala je i vrištala po dvorištu, nakon čega je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem.

- Hteo sam da te pitam kako si? - upitao je Darko.

- Moram da se izvinim Rešićki i svima - rekla je Matora u suzama.

- Govorili su mi da se pazim, da je namazana... Rekla sam okej, ovo je moj izbor, pa hoćete ili nećete - kazala je Matora.

- Moram da kažem da se Rešićka nije oglašavala po tom pitanju uopšte. O ovome se piše već mesec dana. Večeras smo došli do novih delova prepiski. Matea je doišla da pokaže sve, iskreno mi smo bili sumljičavi, a onda je ona došla i pokazala i više nego što smo očekivali. Kako se osećaš - upitao je Darko.

- Ja ne znam da li ću moći da izdržim ovde psihičlki, nije rešenje da radim neke stvari, sada sam jako loše. Mogla sam život da dam da to nije uradila. Ja nisam neko ko je nekoga ponižavao. Ne znam šta da kažem - rekla je Matora.

- Primila si je u stan, borila se za nju, prihvatila dete, dala celu sebe, a neko šuruje iza tebe? - upitao je Darko.

- Ja sam se sa mojima mnogo svađala, oni su hteli da prekinu svadbu, a onda posle svega su i dalje bili tu, progutali su sve, samo da im ja budem tu. Moram da kažem da ja nijednom nisam posumnjala u nju, molim vas da uzmete moj telefon. Ja iskreno kažem da sam ja zbogh svih stvari koje su mi se desile počela da ulazim u paranoju. Ja sam sa njom imala život, a sada kada mi je priznala i rekla mi je da se čula sa njom i da je brisala poruke... - dodala je Maotra.

- Ja sam slušala njeno opravdanje, ona se dopisivaa sa njom i ostala u tom odnosu da se nešto ne bi saznalo. Ja ću ti reći iskreno, ja sam sumnjao u škrinšotove, a onda sam uzeo telefon od te devojke, ja sam video Anitin broj u njenom telefona, i Anita ima Telegram, i video sam da Anita ima telegram, i poslednji put je bila na telegramu 30.8. ove godine. - rekla je Darko.

- Ja moram da kažem da smo mi Erminu napali na svadbi svi, da je Ermina spustila loptu, a to sve zbog te osobe. Koji sam ja debil ša sam sebi dozvolila - rekala je Matora.

- Kako gledaš na to što se desilo? Je l ti čudno što nije položila zavete? - rupitao je Darko.

- Ne znam, ja nisam osetila da ona igra rijaliti, jednostavno sam joj se prepustola. Verovala sam joj - rekla je Matora.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Đoković igra u transu na koncertu Prijovićke u Nišu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    11. novembar 2023 | 11:25

    Dali ovo postoji negde ??

  • Djokara

    11. novembar 2023 | 17:05

    Ma postoji , ali se emituje posle 00:00 h i ti kanali se posebno plaćaju. Ovo ovde po ceo dan, nac.frekvencija , deca gledaju.

  • Nena

    15. novembar 2023 | 12:43

    Dosadili ste sa matorim kepecom koja rice svakog dana zbog veze od tri meseci. Sve te veze je imala sa nemoralnim devojkama a očekivala vernost. Većeg tupsone ne videh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA