Vreme čitanja: oko 2 min.

Mirko Šijan javno podržava uhapšenu braću Hofman! Objavio zajedničku sliku i napisao samo jednu reč

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan od uhapšene braće nedavno je maltretirao konobara zaposlenog u jednoj našoj vinariji u Irigu, a snimak je frapirao javnost

  • 12
Mirko Šijan Braća Hofman Hapšenje Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Printskrin: Instagram/serbialive_beograd/privatna arhiva

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, javno je podržao Miljana i Ljubana Vidovića koji su poznati i kao braća Hofman, a koji su uhapšeni 10. novembra u jednom lokalu u Beogradu.

Šijan je jutros, dan nakon hapšenja braće batinaša iz Bijeljine, objavio fotografiju na kojoj su zagrljeni i napisao je "Kumovi", uz emotikon plavog srca.

Podsetimo, braća iz Bijeljine Miljan Vidović i Ljuban Vidović, poznati su po maltretiranju ljudi, a jedan od njih nedavno je maltretirao konobara u jednom ugostiteljskom objektu u Irigu. Oni su pre toga, više puta maltretirali ljude kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

Kako se vidi na snimku iz Iriga koji kruži društvenim mrežama, tri muškarca su prišla radniku ugostiteljskog objekta, a Miljan je nasrnuo na njega. Čovek je pokušao da se odbrani, ali mu je Miljan Vidović naredio da spusti ruke. Pokušao je da ga ujede za lice, unosio mu se u lice, vukao ga je za uši i udarao mu šamare.

- Spusti ruke. Hoćeš zaklati papagaja? Je l' hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Što si rekao da ćeš da zakolješ, njoj da daš? Je l' njoj da serviraš mrtvog papagaja? - rekao je, udarajući šamare.

Čovek je refleksno podigao ruke kako bi napravio distancu između njih, a Miljan Vidović ga je udario pesnicom u stomak.

Konobar je govorio da nije tako mislio i da je pogrešio, da neće nikad više.

- Ne smeš mom detetu da kažeš bilo šta. Ja sam tebe gledao kao druga, uvek sam bio kulturan. Jesi rekao triput mojoj ćerki da ćeš da zakolješ papagaja? Jesi pogrešio? - pitao je, a konobar je odgovorio da je to izgovorio i da je pogrešio.

Nasilnik mu je onda pružio ruku.

- Evo ti ruka, pogrešio si. Nikad te nisam dirao, jesi čuo? Moja žena mi i dalje spominje što si to rekao pred mojom ćerkom, je l' shvataš? Spusti ruku, nemoj da dižeš ruku! Nemoj više nikad, aj ćao - rekao je Hofman i otišao.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.

S druge strane, ono što je podiglo najveću prašinu i što dodatno uznemirava javnost jeste snimak gde se vidi Ljuban , okružen policijom Republike Srpske, koja je u položajima kao da ga štiti. 

Oglasio se advokat koji je priveden sa braćom batinašima iz BiH

U trenutku hapšenja u Beogradu, sa braćom Hofman bio je i advokat Goran Karadarević koji se potom oglasio za naš portal.

- Angažovali su me kao branioca. Nisam uhapšen. Sedeo sam u restoranu kada nam je prišla policija - oglasio se za Telegraf.rs Karadarević.

Karadarević je, inače, branio Stefana Karića, Darka Eleza, Slobodana Milutinovića...

(Telegraf.rs)

Video: Sijan na koncertu Baje Malog Knindze: Sajkaca i tri prsta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    11. novembar 2023 | 11:40

    Bas me čudi, vidi se na snimku da su bas fini momci. Treba ispitati papagaja šta je bilo.

  • Igor s

    11. novembar 2023 | 11:49

    Sve sama elita.

  • Roki

    11. novembar 2023 | 11:55

    Mirko je bio sa njima u lokalu negova su kombinacija... poslovni ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA