≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otac braće Hofman je čuveni bokser! Sinova se odrekao preko novina: "Beograd je pun takvih foliranata"

Vreme čitanja: oko 3 min.

On je u februaru 2019. gostovao na Hepi televiziji, gde je bez zadrške pričao o svojim sinovima kojih se pre toga odrekao i preko novina

  • 2
braća Hofman Ljuban i Miljan Vidović i otac Miodrag Vidović Miško Hofman Printskrin: Youtube/Jutarnji Program TV Happy

Nekadašnji prvak Balkana u boksu Miodrag Vidović, poznat kao Miško Hofman, otac je Miljana i Ljubana Vidovića koji su juče, 10. novembra, uhapšeni u jednom restoranu u Beogradu na vodi.

On je u februaru 2019. gostovao na Hepi televiziji, gde je bez zadrške pričao o svojim sinovima kojih se pre toga odrekao i preko novina.

- U sukob sa sinovima došao sam zato što sam video da su se uhvatili lošeg društva. Ja nemam nikad izgovor, uvek priznajem. Oni su foliranti, ja sam ih učio da se bave naukom, sportom i muzikom. Oni su završili paralelno i muzičku školu, strašno su svirali violinu,  Miljan je imao i koncerte. Oni su mene slušali sve dok su bili sa mnom, do 20. godine. Kad je Miljan napunio 19 i uzeo 20. godinu, dolazi upis na Medicinski fakultet u Novom Sadu. Postao je juniorski prvak sveta i rekao je "Ćale, ja hoću medicinu". Slomio je nogu na jednom meču u Novom Pazaru, gde je video šta je doktor - kazao je Miodrag.

- Moj teški život i siromaštvo su me naučili da niko ne može da mi podvali. Oni su podvodljivi i naivni, naleću na mine. Ja sam došao ovde da kažem, kunem se da ću svu istinu ovde da pričam. Oni su mladi, nadobudni, puni sebe, neće da slušaju

Na pitanje da li su njegovi sinovi oteli čoveka u Bijeljini, Miodrag je rekao:

- Istina. Sve je istina. Oni su na međunarodnoj poternici, a ovde se ponašaju kao da su Majka Tereza, viteovi. Oni nemaju empatiju ni prema kome. Oni su kidnapovali, oteli, terete se za otmicu, njih dvojica i još neki dečko iz Loznice. Kidnapovali su nekog prevaranta koji je bio moj insajder, koji ih je pratio. Odveli su ga na moju vikendicu na Drini i tamo su ga, izgleda, malo maltretirali. Moji sinovi se mene plaše, oni su kukavice.

- Oni su foliranti, takvih ima po Beogradu koliko hoćete, a preda mnom stoje mirno! Već 4 godine priča da će da završi medicinu, on je lažov i folirant! On je moj sin, ali on se svaki dan sve više kvari. Dolazim u dilemu da idem na DNK analizu da vidim jesu li oni moji biološki sinovi - kazao je tada otac braće Hofman.

- U testamentu sam napisao da se odričem svojih sinova i da svu svoju imovinu poklanjam Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije - citirao je Vidović šta je napisao u testamentu. U njemu se, ipak, ogradio, pa je sinovima dao rok od tri godine da se poprave te da će on, ako primeti boljitak, promeniti testament i odluku.

- Moji sinovi moraju da odgovaraju! Oni su toliko dela napravili, gospodine Mariću. Oni moraju da idu u zatvor, oni žive u iracionalnom svetu - objasnio je Miško Hofman prilikom gostovanja na Hepiju.

Inače, braća Hofman će biti saslušani 12. novembra, u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, a potom će se odlučiti o podnosšenju predloga za pritvor.

U daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu ce takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak hapšenja braće Hofman

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normalno postalo

    11. novembar 2023 | 16:49

    Ne poznajem čovjeka ali djeluje veoma iskreno i razočarano . Vidi se da ima karakter i nije ovo sve lako saopštiti , svoj sopstveni poraz . Jadni roditelj što sve može da ga snadje .

  • Nešo

    11. novembar 2023 | 17:09

    Miško Hofman vulkanizer najobicniji šarlatan cirkusant zeljan pažnje . Ništa nije tacno sto je rekao niti je bio u siromaštvu niti je on ikakav šampion u boksu kao što nisu i njegova deca niti šampioni niti su završili ikakve škole .On sam je bio najobičniji propalitet pa nije ni čudno na koga su deca to svi Bijeljinci znaju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA