≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam mogao da kažem istinu, ostao bih bez Matore": Miki tvrdi da bi Anita sve uradila zbog popularnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 3
Miki Đuričić Printsktin: TvPink

Zadrugari, kao i gledaoci šokirani su saznanjem da je Anita Stanojlović, prevarila Jovanu Tomić Matoru zbog čega je ona potpuno slomljena.

Upravo zbog ovoga oglasio se Miki Đuričić koji nije toliko iznenađen, jer ionako nije imao lepo mišljenje o Aniti.

- Ja nisam prisustvovao tom venčanju jer sam imao obaveze, žena je trebala da mi se porodi. Kada me je Matora pitala šta mislim o svemu tome, rekao sam joj: "Ako si ti srećna, srećan sam i ja", jer je njoj teško objasniti, zamislite da sam ja njoj... Neko kaže da pravi prijatelj treba da kaže istinu, a to kad kažeš ostaneš bez prijatelja. Nisam hteo da se mešam, jako je zaj*bano to reći nekome ko voli, ko je zaljubljen. Nezgodno je, stvarno, iako sam sve to video. Naravno da Anita nije devojka za nju - rekao je Miki.

On se osvrnuo i na njeno ranije učešće u Zadruzi.

- Bila je ludo zaljubljena u Marka Markovića, u to nas ubeđivala sve vreme, pa se na kraju smuvala sa Zolom, imala seks sa njim, kao, iz inata. Kako to iz inata?! Na kraju se ona zaljubila kao u Matoru, iako nije imala gej iskustvo, a Matora joj otvorila oči. Mislim da je ta devojka spremna na sve da bi bila popularna, u rijalitiju, ko zna šta sve... Ima pravo, ali ona se pravi luda! Gledam sada na Jutjubu, Matora leži, uzima lekove za smirenje, a ona tu hoće kao nešto da objasni... Znate šta je problem?! Kada je neko glup, a bezobrazan, to je najgora kombinacija, to je ona. Bilo nam je žao nje na početku, ali iskreno da kažem, s*re mi se više od tih tužnih priča - rekao je on za Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA