≫ 

Vreme čitanja: oko 5 min.

"Doktor nam je u 20. nedelji rekao da su šanse da plod opstane 50:50... Tad sam se promenila, bilo je bolno"

Vreme čitanja: oko 5 min.

- Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru - priznala je pevačica

  • 1
Nikolija Jovanović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nikolija Jovanović otvoreno je govorila o bolnom periodu kada su ona i Relja Popović izgubili bebu, a druga trudnoća joj je bila rizična.

Ona se u najtežem trenutku, kada je izgubila bebu, našla na meti fanova kao "krivac" za raspad "Elitnih odreda".

- Da, pa smešno mi je, a u jednom trenutku mi nije bilo smešno, zato što kad su se oni raspadali, ja sam imala, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali to su dve odrasle osobe. Drugo, ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome - rekla je Nikolija.

U teškim trenucima samo je želela da se skloni od svih.

- Da za druge dve, hvala Bogu, uspešne, bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom. Naravno, nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako - odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno, nekako baš onako po ps-u sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: "Deco, imamo problem, 50-50 posto da će da opstane i pitanje je da li će sutra i dalje biti tu". I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće - prisetila se Nikolija sa suzama u očima.

- Bilo je jako bolno, bilo je jako stresno. Svima sam vikala da je sve u redu jer nisam htela da dam novinarima, da dam to zadovoljstvo, jer sam već prošla s njima. I uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. Tu sam nekako... Promenilo mi je život - rekla je Nikolija u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić.

Rođena u Zagrebu, odrasla na Vračaru

Nikola je rođena u Zagrebu "jer je baš tamo bio najbolji doktor", a Vesna, koja je teško zatrudnela, morala je 8 meseci da miruje kako bi trudnoću iznela do kraja.

- Ona i moj otac su odlučili da se ja rodim u Zagrebu i tamo je ležala pred, koliko znam, rasprodate turneje u Americi, Australiji u tom trenutku. Bila sam nežnica. Nekada sam znala da teram inat, ali sad iz ove perspektive mi je jasno da je to samo dete koje privlači pažnju roditelja, na ovaj ili na onaj način - rekla je Nikolija.

Razvod roditelja joj je teško pao.

- Mene je raznelo. I onda uvek sebi kažem ne budi razmažena, neko nema roditelje, neko nema kao, Relja, on je ostao bez oca i sigurno mu je bilo mnogo teže nego meni, kao i mnogima, ali meni je teško palo. Sreća, na Vračaru su kupili nekretnine da budu ulica ispod ulice i onda su mi uvek govorili, bar ne moraš da ideš daleko. Ali da, uticalo je na mene dosta, imam ogroman strah od napuštanja, nesigurnost, nepoverenje u ljubav u zajednicu generalno i mnogo mi je trebalo rada na sebi da promenim taj patern koji sam naučila, koji sam gledala. Da izađem iz tog okvira odrastanja i da ja probam da napravim drugačije - priznala je pevačica.

Kao mala je Dinu Merlinu ispričala kako je "želela da bude siromašna".

- Kad sam bila jako mala, skupljala sam mrvice sa stola kod bake i ona mi je rekla: "Nemoj da skupljaš mrvice, slučajno, bićeš siromašna, ne valja", a ja pomislim u sebi, pošto sam uvek imala dva stola, dve kuće, "jao, što bih ja volela da budem siromašna i da imam jednu sobu i jedan ormar"... I onda mi je Dino rekao: "Nastavi da skupljaš ceo život mrvice i zauvek ćeš biti bogata" - prisetila se Nikolija.

Za Merlina i njegovu pesmu vezuje je i Relja Popović.

- Tek kad smo se upoznali bili smo u jednom kafiću i sedeli smo jedno preko puta drugog, tek upoznati i jako zaljubljeni, i on je pružio ruku i krenuo je da kaže, da peva: "A još bih s tvojih dlanova...", a onda sam ja dodala: "Vode popio" - podelila je Nikolija nepoznati deo intime.

- Nije on mene jurio, ja sam bežala. Ja sam bežala, to mi je nekako bilo jako koketno i zabavno u tom trenutku, ali pošto je on jako dobar vozač, to je izgledalo kao na filmu, kao pravo jurenje kolima. I sećam se da sam uspela da pobegnem negde nekim uličicama kod Vojvode Stepe, ne znam ni ja kako sam došla do tamo. Pobegla sam te večeri. Našli smo se sledeće, kad sam ja njega zvala. Tako da, bilo je malo muškog, a bilo je malo i ženskog starta. A sledeće večeri sam ga zvala da me pokupi - prisetila se početka sa Reljom.

Na Vračaru se desio i prvi poljubac.

- Malo iznad Vračara se desio i traje evo deveta godina - rekla je Jovanovićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Stanković nakon nekoliko godina ponovo pustio glas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peatr

    13. novembar 2023 | 08:04

    Stvarno mi je zao,ali danasnja omladina pine alkohol ko vodu ,droge su im kao aperitiv i onda posle problem!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA