≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada imaš posla sa narcisoidnom osobom": Manekenka objavom potvrdila razvod od 26 godina starijeg glumca?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podgrejala sumnje

  • 1
Boris Novković Printskrin: Instagram

Pre nekoliko meseci hrvatski mediji pisali su o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Volf, sa kojom je u braku četiri godine.

Manekenka se sada oglasila putem Instagrama, te na storiju podelila video "Kada imaš posla sa narcisoidnom osobom", pored isečka iz spota za pesmu "Sometimes" od Britni Spirs, koja govori o raskidu.

Iris Volf Printskrin: Instagram

Inače, iako je manekenka veoma aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje fotke sa decom, međutim, glumac nije na fotografijama.

Podsetimo, oni su se samo nekoliko meseci posle venčanja rastali, o čemu je pevač tada otvoreno pričao za hrvatski "Story".

- Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli reč razvod - rekao je tom prilikom pevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA