Vreme čitanja: oko 2 min.

"Šćućuri se kod mene na krevetu, a ja je pokrijem dok spava..." Dirljive reči Brene o Priji i teškoj prošlosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Puno puta sam sedela sa njenom majkom i sa njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za celu tu njihovu priču", rekla je ona

  • 4
Aleksandra Prijovic Lepa Brena Foto-kolaž: Nikola Anđić, Nikolaq Tomić

Muzička legenda Lepa Brena otkrila je da potpuno razume kakvim trnovitim putem je Aleksandra Prijović morala da prođe, kako bi došla gde je sada.

Ona je istakla da ju je Aleksandrina priča i te kako ganula.

- Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se šćućurila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila ćebetom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vreme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da uradi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razume kroz kakav je ona trnovit put prošla – rekla je Brena.

Potom, Brena je istakla da je često sedela sa Prijinom majkom, te su razgovarale o životnim temama.

- Puno puta sam sedela sa njenom majkom i sa njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za celu tu njihovu priču. Ona je žena, a nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Srećna sam što je uspela. Majke kada udaju ćerke one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba da prođe njena ćerka i kakav je život. Da treba da prođe kroz brak, razumevanje, rađanje dece, uspone i padove...Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora da čuva i pazi njihovu ćerku, jer svaka žena je lavica koja može puno da voli, ali može da bude i opasna. Kažu ne diraj lava dok spava, a ja ću reći ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu - rekla je Brena.

Brena je potom otkrila i zašto je zaplakala pred punom Arenom na Prijonom koncertu.

- Kada mi se sve sublimiralo kroz šta je ona prolazila, jednostavno sam zaplakala. Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svetlija i uspešnija, a da sve ružno zaborave... - rekla je Brena za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    13. novembar 2023 | 13:53

    Joj Brena stara i naporna pateticarka koja toliko voli da filuje i romantizuje zivotnu pricu 🤮 Njene smo se naslusali dva miliona puta, a sada na isti nacin pokusava i Aleksandrinu pricu da ucini sto pateticnijom.

  • Ceki

    22. novembar 2023 | 13:49

    Sve su bile gladne zedne i podrpane, sad ce bar jednom da se najedu i napiju

  • Fahreta

    15. novembar 2023 | 01:03

    Simbol Juge, lepog zivota, provoda, radosti i miline... zena koja je radila na sebi, da bi bilo lepse i bolje i nama i njoj. Mudra zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA