Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav Ilić o braku: "Razvod nikada nije bio na dnevnom redu! Gordani sam rekao da se samo jednom ženim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kod njih u kući postojala su dva pravila

  • 8
Zorica Brunclik, Koncert Tašmajdan Foto: Nikola Tomić

Legenda narodne muzike, Miroslav Ilić, poslednjih nekoliko godina našao se na udaru medija zbog toga što ga je bivša ljubavnica Mirjana Antonović tužila za priznavanje očinstva nad njenim sinom Devinom.

Iako je njihova ljubav, kako ona kaže, nekada cvetala, te je očekivala razvod Miroslava Ilića od supruge Gordane, to se ipak nikada nije desilo. A, pevač je sada, posle četrdeset godina od afere sa Antonovićkom, progovorio da li je zaista planirao da zbog nje ostavi suprugu.

- Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 71. godina, rekao: "Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući" - rekao je pevač u emisiji "Male stvari", što jasno pokazuje da u njegovom životu nikada nije postojala neka zbog koje je planirao da ostavi suprugu.

Ilić je svestan da je Gordana podnela mnogo toga kako bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

- Najveći kompromis je odsustvovanje, biti van kuće, ispratiti nekog čoveka iz kuće koji u jednom trenutku doživljava enormnu popularnost, okružen je svim i svačim, pa i privlačnim ženama - priznao je Miroslav i istakao da je upravo Gordana "kriva" što je postao pevač, jer ga je ona nagovorila da se prijavi za audiciju.

(Telegraf.rs)

Video: Miroslav Ilić o zabrani srpskih pevača u Hrvatskoj: "Ja ne spadam u cajke, kao moje kolege"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez-veze

    15. novembar 2023 | 06:18

    Svako odgovara za svoje postupke, ne mora da se razvede da bi priznao vanbračno dete, pogotovu kada nema nikakvih materijalnih obaveza, a opet ne treba se ni blamirati ako te neko neće, bilo otac ili neko drugi, a Miroslav je dokazao svojim postupcima da ima još jedno dete i mnogo je ružno što se bukvalno pravi lud.

  • Nikola

    15. novembar 2023 | 08:44

    Vrlo loš čovek.Cesto jedno priča a drugo radi.Priznaj ono dete i speri bar malo ljage i blato sa lica.Kazem malo . . . .

  • milijan

    15. novembar 2023 | 09:01

    Izuzetan pevac ali jako los karakter ima.Bolje da cuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA