≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U domu Ljube Perućice prava porodična idila: Katarina zabeležila trenutak sa naslednikom, ovo će vas raznežiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponosni roditelji uživaju u prvim danima sa bebom

  • 0

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus pre nekoliko dana dobili su naslednika, Alekseja.

Ponosni roditelji uživaju u prvim danima sa bebom, a Katarina je sa svojim pratiocima podelila najromantičnije trenutke iz toplog doma.

Ona je na svom Instagram nalogu podelilu bebinu fotografiju i napisala "Umreću od slatkoće", a zatim je snimila Ljubu kako svira gitaru i tiho peva bebi, što je raznežilo njene pratioce.

Inače, pre samo izvesnog vremena, Perućica je iz privatnog porodilišta izveo ženu Katarinu i sina Alekseja, a pred ulazak u bolnicu emotivno je pričao o rođenju naslednika.

- Ovo je neka emocija koju do sada nisam doživeo. Par godina nisam plakao koliko sam plakao ovih dana. I Katarina je emotivna. Ona je super, sve je dobro prošlo, beba je odlično, jedva čekam da ih vodim kući. Bio sam od početka do kraja sa njima. Porodila se carskim rezom, ja sam bio prvi koji je ostvario kontakt sa bebom pošto su nju uspavali. Retko koji otac se usudi da prisustvuje porođaju, ja bih to ponovio i sigurno ću ponoviti. Nije toliko strašno, ženama znači podrška, to je ozbiljna stvar i to nije lako, ja se divim ženama posle ovoga. Kaći je značilo što sam bio tu. Svi su kod kuće spremni i čekaju da vide bebu - rekao je pevač okupljenim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA