Vreme čitanja: oko 2 min.

Na Karleušinom albumu trebalo je da se nađe još jedan duet: Jelena otkrila zašto ga nije izdala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reč je o mladom i uspešnom pevaču

  • 7

Pop diva Jelena Karleuša večeras je zablistala na crvenom tepihu, kada se pojavila na žurci Hello magazina u jednom hotelu u Beogradu.

Vidno raspoložena, Karleuša je dala izjavu za medije, a njena vitka figura i pefektno zategnuto telo, bili su prva tema o kojoj je pričala.

- Smršala sam zbog albuma, bilo mi je jako bitno da izgledam dobro. Vegetarijanac sam, godinama sam na posebnoj ishrani... Stvarno sam se potrudila da pristojno izgledam - rekla je kroz osmeh Jelena.

Karli je najavila Ušće 2024. godine, a na pitanje da li su planovi već počeli, rekla je:

- Prošlo je tek dva meseca od izlaska albuma, pesme će se tek zavrteti, kao što već jesu... Od sledeće godine krećemo sa turnejom, svi veliki gradovi u regionu i onda se nadam, na leto, Ušće. To će biti jedanaesta godina od mog poslednjeg Ušća, koje se desilo 2013. godine - rekla je diva.

Na pitanje da li zaista postoji i treći album, kao što se šuška u javnosti, Jelena je poručila:

- Mislim da je stvarno nefer da nekome nije dovoljno dva albuma, nego da se šuška o trećem. Mislim da je i dva albuma nešto se nikada nije desilo, što niko nikada nije pružio publici. To je strašno ulaganje - objasnila je ona.

Na albumima "Alfa" i "Omega" nije se našla duetska pesma sa Emirom Lapsusom, iako je on to najavio. Karleuša je sada otkrila šta se desilo sa tom saradnjom:

- Ta pesma će vrlo uskoro ugledati svetlost dana, sigurno. Ne na trećem albumu, možda na nekom drugom ili kao singl - otkrila je Jelena.

O sukobu sa mlađim kolegama, koji su u poslednje vreme češći, jer je svako "uzima u usta", Jelena je rekla:

- Kada pogledam unazad ova dva meseca, mnogi nisu zaslužili pažnju, ali sam ja neko ko ne zna da prećuti, ko reaguje srcem, ko reaguje na naprevadu. Kada vidim da neko to govori zarad marketinga, mene to isprovocira. Smatram da mlađi igrači morajuu da imaju poštovanje prema nečijoj karijeri i trajanju, prema nečijem imenu. Mnogo toga se ovde izgubilo. U današnje vreme svako svakog može da proziva, velike igrače. Ja sam jedan od najvećih igrača u ovoj igri. Kada ja predstavljam nekog Ronalda i onda dođe neko iz FK Borče na primer i da sebi za pravo da komentariše karijeru i golove tog Ronalda, on bude isprovociran - istakla je Jelena Karleuša u izjavi, koju možete poslušati u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša kao diva: Crna čipka i dugačka haljina od tila, a šminka je potpuni trend ove sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    16. novembar 2023 | 22:15

    Sve što Ceca najavi, mora i ona 😂😂😂Ceca pre 2 nedelje najavila Ušće, sad i JK.Najveći Cecin fan je upravo JK 😅

  • ...

    17. novembar 2023 | 07:57

    Jadni ti tvoji koncerti, pa ti nemozes plato, setaliste da napunis.

  • Vlaja

    17. novembar 2023 | 08:08

    Zena je skandal zvezda. Ona je toga svesna zato i lupeta svasta. A kao pevacica, odavno ne bi postojala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA