Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljena tužna čitulja Žarku Lauševiću: Četiri poznate žene mu posvetile reči pune bola i ljubavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni glumac preminuo je 15. novembra u 63. godini, nakon borbe s kancerom pluća

  • 2
Žarko Laušević Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Glumice Svetlana Ceca Bojković i Katarina Žutić, novinarka i bliska prijateljica Žarka Lauševića Radmila Stanković, kao i rediteljka Ana Marija Rosi, dale su zajedničku čitulju legendarnom glumcu koji je preminuo 15. novembra u 63. godini.

- Duboko pogođeni tvojim odlaskom, bolno svesni iskupljenja koje si godinama činio, ostajemo za tobom zauvek tužni i puni ljubavi - piše u čitulji koju su dale ove četiri žene.

Podsetimo, Žarko je bolovao od raka pluća, ali o tome je jedva i sa prijateljima pričao, a kamoli javno.

- Nije želeo da pridaje toliku pažnju tome, borio se on sam sa tim, verovatno on i njegova porodica znaju kroz šta su prošli ovih meseci. Nije dozvoljavao da to postane neka tema, pogotovo neko patetisanje. Sve je okretao na šalu, bilo je neverovatno kako je šmekerski umeo da prebaci stvari koje su neprijatne za razgovor... Umeo je da napravi temu o kojoj može da se priča, nije želeo da se folira jer je znao da je to tema, pa kao hajde, kako da to prođe što lakše, bez zalaženja u neke dubioze - istakao je na tu temu glumac Milan Marić koji se sa Žarkom poslednji put video nepunih mesec dana pre nego što je preminuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    17. novembar 2023 | 09:05

    To je jedan od najboljih glumaca svih vremena.

  • Ljiljana

    17. novembar 2023 | 10:32

    Zbogom zvezdo mladosti moje. Nasa generacija te je pratila i divila ti se, zivela sa tvojim likovima i tugovala zbog tvoje tuge. Verovala sam ti tada, verujem ti i sada. Neka te andjeli cuvaju. Najiskrenije saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA