Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je trošna kuća u kojoj je odrasla Anita! Iz nje se sa majkom preselila u centar grada, pogledajte gde žive

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nisam očekivao od nje da će ovako nešto da uradi, bila je okej devojka, ali svako ima pravo na svoj izbor, ne osuđujem nikoga - rekao nam je jedan meštanin

  • 6
Anita Stanojlović Foto: Kobra, Nikola Anđić

Ekipa Telegrafa posetila je Kruševac, rodno mesto učesnice rijalitija Anite Stanojlović, gde smo se uverili gde je i u kakvim uslovima nekada živela, a gde se kasnije preselila sa majkom.

U zaseoku smo pronašli trošni kućerak u kojem je Anita provela detinjstvo. Samo je jedan gospodin bio voljan da kaže koju reč o njoj.

- Znam je od kad je klinka bila, poznajem i njenu majku, one su ranije igrale folklor. Kada je bila srednja škola prešla je s majkom u grad da živi i od tada je ređe viđam - rekao je jedan poznanik, pa dodao šta misli o odnosu između Anite i Matore.

- Nisam očekivao od nje da će ovako nešto da uradi, bila je okej devojka, ali svako ima pravo na svoj izbor, ne osuđujem nikoga - kazao nam je ovaj čovek.

Potom smo se uputili do centra grada i pronašli smo zgradu u kojoj je iznajmljeni stan u kom živi majka Angelina sa ćerkom, koja trenutno boravi u rijalitiju.

U momentu kada smo stigli na njihovu novu adresu, Angelinu nismo zatekli kod kuće, ali ekskluzivno objavljijemo slike zgrade u kojoj one žive poslednjih nekoliko godina.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako danas izgleda porodična kuća Jovane Tomić Matore u Železniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo pitam

    17. novembar 2023 | 11:15

    Šta mi da radimo sa ovom informacijom?

  • Dante

    17. novembar 2023 | 12:56

    Blago njihovim majkama sto su rodile obe tako pametne,

  • Dr

    17. novembar 2023 | 17:03

    Neko pokušava da na silu od nebitnih osoba napravi bitne.Koga više briga za neki besmisleni rijaliti sa nameštenim pričama.Dotična tv to prikazuje kao zamenu za MTV spotove,teletekst ili tarot majstore. Vidim da neke hrvatske televizije noću upravo pustaju tarot,kao njihov"rijaliti".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA