≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Toni Cetinski o 5 koncerata Aleksandre Prijović u Zagrebu: "Moramo imati kvalitetan odgovor"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ma možemo samo da čestitamo devojci", rekao je on

  • 0

Pevač Toni Cetinski progovorio je o bračnom životu, karijeri, pa se dotakao uspeha Aleksandre Prijović.

Naime, on i supruga Daliborka imali su loše i lepe trenutke, a jedan on najtežih svakako je bio kada je ona imala moždani udar.

- Kad ti osećaš suprugu i ona tebe kao dve kolone koje drže tu voltu koja bi se nazvala životom. Naravno da život ima uspona i padova, ali kad ste sve vreme u takvoj vezi i kad imate tako veliku podršku i poštovanje jedno prema drugome, onda je sve nekako lakše - rekao je Toni za IN magazin.

Toni i supruga odlučili su da se sklone od gradske vrve, te sada pola vremena provode u Rovinju, a drugu polovinu u selu Radetići.

- Selo je fenomenalno. Na selu se čovek odmori, nakon tri dana već imaš pune baterije i ideš opet među ljude. Dobro je da imaš malo neki odmor da pobegneš od vreve - ispričao je pevač.

Aleksandra Prijović je rasprodala pet Arene u zagrebu, te se Toni osvrnuo na njen uspeh.

- Ma možemo samo da čestitamo devojci i poželeti joj da je zdravlje posluži i da odradi tih pet arena. Mi moramo imati svoj kvalitetan odgovor u smislu kvalitetne muzike i da se potrudimo da i mi imamo pet arena - zaključio je on za IN Magazin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA