Vreme čitanja: oko 2 min.

Matea Car sve priznala: "Anita me je uplakana zvala na dan venčanja i rekla da ne želi da se uda"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zove me na video poziv sva uplakana, suza suzu stiže, ja sam se prepala i pitala da li je odlučila da se ne uda"

  • 3
Matea i Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora Foto: Nikola Tomić, TikTok/matea23

Učesnica rijalitija  Jovana Tomić Matora tražila je  razvod zbog prevare svoje i dalje zakonite supruge Anite Stanojlović.

Isplivalo je šokantno saznanje tiktokerke Matee Car. Ona je prilikom gostovanja na jednoj televiziji otkrila tačno šta se dogodilo na dan njihovog venčanja.  Javno je iznela tvrdnje da Anita nije želela da se uda.

- Ona mene zove kompletno sređena, našminkana u venčanici. Zove me na video poziv sva uplakana, suza suzu stiže, ja sam se prepala i pitala da li je odlučila da ipak kaže "ne". Ona je rekla da se ne želi udati, a ja sam napomenula da treba da radi ono što želi. Nisam želela da me stavi u poziciju da odlučujem umesto nje. Nešto ranije mi je govorila da ona ima razloga zbog čega mora da se uda, ali da ne može u pismenoj formi da mi kaže - otkrila je Matea za Red televiziju.

TikTokerka je progovorila i o eksplicitnim fotografijama koje je dobila od Matorine supruge.

- Dobila sam fotografiju gde je grudi prekrila rukama i gde joj se vidi telo. Slikala se u ogledalu, iz kupatila vile u kojoj se udala - izjavila je Matea.

Podsetimo, u javnost su isplivale prepiske sa drugom devojkom.

Glavna tema "Elite" su trenutno Jovana Tomić Matora  i Anita Stanojlović, koje su na pragu od razvoda.

Rijaliti učesnice ušle su na imanje  kao srećno venčan par, ali je istina izašla na videlo. Kako gej brakovi nisu priznati u Srbiji, njih dve su se venčale u Crnoj Gori. Advokat Andrija Marković je objasnio na koji način će morati da se obavi razvod koji Matora zahteva.

- Da se radi o običnom braku koji je zaključen po pravima naše zemlje, između muškarca i žene koji je sklopljen u bilo kojoj zemlji, mogu se ljudi razvesti kod nas, pod uslovom da je poslednje zajedničko prebivalište bračnih drugova na teritoriji naše zemlje. Imajući u vidu činjenicu da srpsko zakonodavstvo ne poznaje brak kao zajednicu dva muškarca ili dve žene, taj brak bi morao biti razveden po pravu one zemlje u kojoj je brak zaključen, što je u ovom slučaju Crna Gora. One bi morale tamo pred nadležnim sudom da se razvedu - rekao je advokat.

(Telegraf.rs)

Video: Venčale se Anita i Matora: Odigrale i prvi ples, "mladoženja" pustio suzu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    17. novembar 2023 | 16:09

    Puče im brak kao da ih je neko prokleo.

  • Maja

    17. novembar 2023 | 16:42

    Matea dobro je da si sve obelodanila da ova manipulatorka ne upropasti zivot Matoroj ... neka si je raskrinkala ...a i Matea lepse izgleda i verovatno zato je ova psiho Anita zakacila za nju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA