Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšije otkrile drugu stranu Dušice Jakovljević, ovo se krije iza kamere: "Živi kao vampir"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka je nedavno dala otkaz na Pinku gde je radila 10 godina, pa prešla na konkurentsku televiziju

  • 4
Dušica Jakovljević Bata Spasojević revija Foto: Mileta Mirčetić

Dušica Jakovljević je godinama radila na ružičastoj televiziji, a najviše je ostala upamćena kao domaćin rijaliti programa "Zadruga" u kojem je bila zaštitno lice.

Komšije poznate voditeljke otkrile su ko je Dušica iza kamera.

- Uvek smo je slabo viđali jer puno radi. Živi kao vampir. Kada je noću na televiziji, ceo dan prespava, što je negde i normalno, a većina nas stanara, cirkuliše obrnuto. Otkako sam je upoznala, žena je fina, na mestu, javi se, ne glumi zvezdu, kao mnoge njene koleginice koje verovatno imaju i manje prava da to rade - rekla je komšonica.

Ipak, komšijama je žao što Dušica neće više biti na Pinku.

- Žao mi je što je otišla sa "Pinka", gledala sam tu televiziju samo zbog nje, upalim malo pred spavanje. Kada se sretnemo, prokomentarišemo aktuelnosti. Ne skida osmeh sa lica, eto, to je nešto što me uvek oduševi, a takva su joj i deca - rekla je jedna komšinica.

Starije komšije su takođe imale samo reči hvale ta voditeljku

- Već sam u godinama i ne provodim puno vremena sa komšijama. Nemam ništa protiv nje. Uvek pozdravi i mene i suprugu, njeni klinci takođe, a ono što mi je bilo najvažnije uvek, ne samo kod nje, nego kod svih, je da nisu bučni - otkrio je jedam komšija,

Ipak, voditeljku niko nije video ni sa jednim muškarcem.

- Veoma je privržena deci i posvećena poslu. Nismo je nikada videli u društvu nekog muškarca. Ona je privlačna žena, tvrdim i u ime jačeg pola, sigurno da je mnogi i spopadaju, ali baš drži do sebe i ne izlaže se tek tako u javnosti sa partnerima - istakla je Maja.

Kako komšije dalje navode, on aje pravi primer kako žena uživa u 40. godinama.

- Žena je pravi primer kako može da se uživa i sa 40 godina. Nisu samo dvadesete sinonim za mladost. Često i sama ističe, a to i vidimo, da joj je porodica na prvom mestu, a kako sam nedavno i pročitala, sada ima nekog dečka.

Ipak, jedna žena nije imala lep komentar za voditeljku.

- Dušica jednostavno nije tip osobe s kojom bih popila kafu. Ne kažem, možda ne bi ni ona sa mnom, ali eto, uvek mi je bila antipatična. Javimo se uredno jedna drugoj u prolazu, ali ništa više od toga. Ne sviđa mi se što se toliko operisala. To je jedna od stvari koja me odbija - objasnila je ona.

Iako ima mnogo obaveza, voditeljka je i te kako posvećena Anđeli i Ognjenu, iako su sada već porasli.

- Kada je na odmoru, ode negde sa decom, veoma im je posvećena. Mnogo mi se sviđa ta njena strana. Ljudima koji je ne poznaju se čini da je isključivo u poslu, ali to nije istina. I oni su veoma kulturni, porasli su već i sada se naročito vidi da su lepo vaspitani - rekla je gospođa za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Jakovljević prvi put u javnosti nakon otkaza na Pinku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. novembar 2023 | 18:30

    Пред спавање погледа ТВ програм који ова персона води 🤣🤣🤣

  • Гаргамел

    17. novembar 2023 | 18:32

    Увек смо је слабо виђали = ретко смо је стално виђали 😁

  • Гаргамел

    17. novembar 2023 | 18:31

    Увек смо је слабо виђали 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA